Fizik Zümremiz Koordinesinde Öğrencilerimize Konferans Salonumuzda Avrupa Nükleer Araştırma Merkezi Tanıtıldı.

Yabancı dili kullanarak öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinden bir ders etkinliğimizi haber olarak yayınlıyoruz. Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR 9. sınıflarımızla okulumuzun bahçesinde "Who´s Who?" "Kim kimdir?" etkinliği yaptı.

Bilimin serüven dolu yolunda yürüyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde pahabiçilmez olma yolunda yürüyen 9. sınıflarımız yine laboratuvarlarımızda deneyler, gözlemler, incelemeler ve yorumlar yaptılar.

Genç yaşta bilimle tanışanların okulu İzmir Fen Lisesinde Olimpiyat Tanıtım Sınavları ve Dersleri Başladı. Danışman Öğretmenlerimizin koordinesinde Takım Kaptanlarımızın liderliğinde 9. sınıflarımız önce Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar alanlarının tanıtım sınavlarına giriyorlar.

Bilim insanı olmak isteyen pahabiçilmezlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilim Kurulumuz 9. Sınıflarımıza Bilim Etkinliklerimizi anlattı. İFL Bilim Kurulu Başkanı Değerli Fizik Zümre Başkanımız Vildan AKYOL koordinesinde İFL Bilim Kurulu Danışman Öğretmenlerinin, Olimpiyat Ekiplerimizin ve Ödüllü Projelere İmza Atan Pahabiçilmezlerimizin desteğinde 9. Sınıf Öğrencilerimize TÜBİTAK BİDEB bünyesindeki Olimpiyatlar ve Projeler ile ilgili tanıtım yapıldı.

Bilimi takip edenlerin ve üretenlerin okulu İzmir Fen Lisesi "Bilim Herkesi Birleştirir" etkinliklerine katıldı. Yaşar Üniversitesinin ev sahipliği yaptığı "Bilim Herkesi Birleştirir" etkinliklerinde hem katılımcı hem izleyici olarak yer aldık.

Öğrencilerini sevdiği gibi korumasını da bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi öğretmenleri Pansiyon Güvenliğinin Psikososyal Boyutu Eğitimine katıldılar.

Hedefleri olan geleceğini planlayan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi İzmir Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği İlham Veren Konuşmalar Etkinliğine katıldı.

Okulumuzda ilk derslerimiz FATİH Projesinin okulumuza kazandırdığı Etkileşimli Tahta ve İnternet bağlantısı kullanılarak Eğitim Bilişim Ağı üzerinden yayınlanan içerikler 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle paylaşıldı.

İzmir Fen Lisesi´nin pahabiçilmezlerine yeni kardelenler eklendi! MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen 9. Sınıf Uyum Programı çerçevesinde okulumuzda bu kardelenlerimiz için etkinlikler düzenlendi.

Tatilde birbirlerini göremeyip özleyenlerin okulun ilk gününde birbilerini görünce mutlu olanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Etkinlikleri yapıldı.

Lise yıllarını unutmayanların okulu İzmir Fen Lisesinde her geçen gün daha iyi bir okul olabilmemiz için 1987 Mezunlarımızın maddi ve manevi destekleri ile yaz boyunca okulumuzda iyileştirmeler yapılmıştır.

Eğitimde niteliği öğretimde verimliliği arttırmak için çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Mesleki Gelişim Çalışmaları Bakanlığımızın "Öğretmenlerin 2017 Eylül Dönemi Mesleki Gelişim Çalışmaları" Programı kılavuzluğunda 05.09.2017 tarihinde başlamış olup 15.09.2017 tarihinde tamamlanacaktır.

Bilimin Yuvası İzmir Fen Lisesinden güzel bir haber. 21 Öğrencimiz TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Yaz Okulunda ders almaya başladılar.

Küçülen dünyada büyüyen liderlerin okulu İzmir Fen Lisesinden yine bir yurt dışı etkinlik haberimiz var. Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´nin uygun görüşü doğrultusunda İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Fizik Zümre Başkanımız Vildan AKYOL koordinesinde öğrencilerimiz Londra İngilizce Yaz Okuluna katılmak için İngiltere´ye gittiler.