Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde eğitim uzmanları öğrencilerimize Beyin Odaklı Öğrenme Modeli konusunda seminer verdiler.

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU koordinesinde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmenleri 9. Sınıf öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdiler.

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimiz e-Twinning Proje Çalışmalarına devam ediyorlar.

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU başkanlığında her bir sınıf için ayrı ayrı gerçekleştirdiğimiz Şube Öğretmenler Kurulu Toplantılarımızı tamamladık.

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Turnuvamız devam ediyor.

Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin görevlerini şevkle yerine getirmelerini destekleyen, okulumuzun her köşesini sahiplenmelerini isteyen ve öğrencilerimiz ile öğretmenlerimiz okulumuzdayken kendilerini mutlu ve okula ait hissetmelerini sağlayan Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve öğrencileri öğrenci eserlerini duvar kompozisyonu olarak sunmak için çalışmalarına devam ediyorlar.

Bilim insanı olmak isteyen öğrencilerimizin kendilerini lise çağından itibaren geliştirmelerine destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda İFL Bilim Kurlu Başkanı Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde İFL Bilim Kurulu Danışman Öğretmenlerinin ve Olimpiyat Ekiplerimizin desteğinde 9. Sınıf Öğrencilerimize TÜBİTAK BİDEB bünyesindeki Olimpiyatlar ve Projeler ile ilgili tanıtım yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU 29.11.2016 Salı Günü Birinci Ders Saatinde okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Aydında düzenlenen Okul Müdürleri toplantısına katılan Okul Müdürümüz Kazım BULUT yerine Sayın İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü Okul Müdür Vekilimiz Nurhan MUSLU ve Müdür Yardımcımız Faruk KÖŞKER karşılamışlardır.

Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Okul Yönetimimiz liderliğinde, Okul Aile Birliği Üyelerimizin desteğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Öğretmenler Günü anlamına yakışan şekilde kutlandı.

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Basketbol Turnuvamız devam ediyor.

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde İFL 2002 Mezunumuz Pırıl PARLAK ŞENYURT desteğinde İzmir Fen Lisesi "Akıl Hocalığı Programı" devam etmektedir.

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde öğrencilerimize MEF Üniversitesi tanıtım görevlisi MEF üniversitesini tanıttı ve çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi.

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki öğrencilerimiz Dünya Felsefe Günü Temalı Panolar hazırladılar.

Öğrencilerimizin kariyerlerine yönelik kişisel gelişimlerine fayda sağlayan her türlü eğitsel faaliyeti ve sosyal kulüplerde öğrencilerimizin aktif olarak yer almalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Okul Konferans Salonumuzda 18.10 - 18.30 saatleri arasında Konak Nevvar Salih İşgören Eğitim Kampüsü - 1 Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Elektrik ve Elektronik Öğretmeni Ahmet GACAR öğrencilerimize Fırtına isimli çizgi izleyen robotlarını anlattı.

Öğrencilerimizin teorik bilgilerinin laboratuvar uygulamaları ile desteklenmesine önem veren Okul Müdürü Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli ve Deneyimli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN koordinesinde öğrencilerimiz Biyoloji Laboratuvarında Çiçekli Bitkilerin çoğalması ve Bitkilerin Solunumu (Sitoplazma) ile ilgili laboratuvar çalışmasını gerçekleştirdiler.