Alanlarına hakim, deneyimli ve nitelikli birer öğretmen olmanın yanı sıra takım olarak da sinerji yaratabilen öğretmenlere sahip olan İzmir Fen Lisesi´nde bu sefer sadece öğretmenlerimizin katıldığı bir etkinliğin haberini sizlerle paylaşıyoruz.

Bilimde çığır açanların okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir etkinlik haberi var. Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ 10. sınıflarımıza İFL´de yaptığımız Robotları Tanıttı ve Robotik alanda neler yapabileceğimiz ile ilgili bilgi verdi.

9. Sınıflarımızın İFL Ruhunu hissetmeye başladılar. Planlı, disiplinli ve verimli çalışarak İzmir Fen Liseli olmayı hak edenler İzmir Fen Lisesi Öğrencisi olmanın hakkını da veriyorlar.

Hedeflere mevzuat doğrultusunda, planlı ve disiplinli bir şekilde ulaşmayı ilke edinmiş İzmir Fen Lisesi´nden günlük işleyişimizle ilgili bir haberimiz var. Öğrencilerimize ikinci dönemde de nitelikli ve faydalı eğitim ve öğretim faaliyetleri düzenlemek amacıyla Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ´nin başkanlığında tüm ders zümrelerimizin başkanlarının katıldığı Okul Zümre Başkanları Toplantımızı ilgili gündem maddeleri doğrultusunda gerçekleştirdik.

Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ, hem zümre toplantıları öncesi genel bir hat çizmek, okulumuzun hedeflerini hatırlatmak hem de öğretmenlerimizle tanışmak için 2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi ilk gün derslerden sonra okul konferans salonumuzda öğretmenlerimizle buluştu.

Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ, 2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Döneminin ilk Bayrak Töreninde öğrencilerimizle tanıştı, İzmir Fen Lisesi´nin bu dönemde de en iyisi için çalışacağından bahsetti ve iyi niyet temennisinde bulunarak konuşmasını bitirdi.

Ock

26.01.2017 Perşembe Günü İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU görevine yeni başlamış olan Okul Müdürümüze hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştur.

Ock

Okul Müdürümüz Sayın Kubilay YENDİ 25.01.2017 tarihinde İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz olarak görevine başlamıştır.

Ock

Öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haber var. Danışman Öğretmenlerimizin gözetiminde ve Bilim Kurulumuzun takibinde titizlikle tamamlanan 11 Adet Öğrenci Projemizi Bilim Kurulu Başkanımız Ahmet DİKMEN (Biyoloji) TÜBİTAK Ege Bölge Sorumlusuna elden teslim etti.

Ock

Öğrencilerimizin ders ve sınıf dışındaki ihtiyaçlarına dikkat eden ve bu ihtiyaçları karşılayan İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Pansiyonumuz velilerimizin izin dilekçeleri ve istekleri doğrultusunda 2016 - 2017 Öğretim Yılı Dönem Arası Tatilinde de öğrencilerimize hizmet vermektedir.

Ock

Öğrencilerimizin düzeylerine uygun faaliyetlerde yer almalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haber var. Azimle ve büyük emek harcayarak ders çalışan olimpiyatçılarımız ANKARA TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2017 Kış Kampı Seçme Sınavlarında yüzümüzü güldürdüler.

Ock

Öğrencilerimizin proje yapmalarını ve bu projeler aracılığı ile becelerilerini, bilgilerini ve deneyimlerini arttırmalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haber var. 4. Uluslararası Gıda Ar-Ge Proje Pazarı etkinliğinde Çam Ağacı Reçinesinin Meyvelerin Raf Ömrüne Etkisi Projesi ile Öğrenci Kategorisi Üçüncüsü olan öğrencimiz Samed AYDIN ve Biyoloji Öğretmenimiz Dr. Filiz KARAOĞLU TRT Kent Radyo İZMİR´de canlı yayında mülakat verdiler.

Ock

Nitelikli ve özverili çalışmalar sonucunda mutlu ve huzurlu geçen bir öğretim dönemini daha bitirmenin haklı gururu ile tören konuşması yapan okul yönetimimiz, öğrencilerimizi çalışmalarından ötürü kutladı ve ara tatili kendileri için verimli geçirmelerini tembihledi.

Ock

Okulumuzdaki öğretmenler arası iletişimin artmasına ve birlik-beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan faaliyetlerimize önem veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle etkinlikler yapıyoruz.

Ock

Öğrencilerimizin düzeylerine uygun faaliyetlerde yer almalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ ve Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ (Doktora Öğrencisi) koordinesinde azimli ve emektar olimpiyatçılarımız (27 pahabiçilmez öğrencimiz) ANKARA TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde düzenlenen TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları Kış Kampı Seçme Sınavlarına katıldılar.