Ekm

Eklektik resim denildiğinde Picasso'ya rakip çıkartabilecek okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 10. Sınıf öğrencilerimiz "Picasso: Gösteri Sanatı" isimli sergiyi görmek için Arkas Sanat Merkezini ziyaret ettiler.

Ekm

TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sınavlarında her daim fırtına estiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ile Kıymetli Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde Bilim Kurulu Üyeleri desteğinde Olimpiyatçı Öğrencilerimiz ile Çiçekli Köyde köy kahvaltısı yaptık.

Ekm

Bu kez "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri 2007 Yılı Mezunumuz Türker COŞKUN oldu.

Ekm

Laboratuvar ortamında bilimle iç içe olan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Zümre Başkanımız Dr. Gülseren COŞKUN koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimize gerekli güvenlik tedbirleri alınıp laboratuvar kullanım yönergesi doğrultusunda doğal boya elde etme ile ilgili deney gösterildi ve yaptırıldı.

Ekm

Eğitimin, öğretimin ve paylaşımların dört duvarın dışına taştığı okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde 11. Sınıf Öğrencilerimiz PaintBall müsabakası yaptılar.

Ekm

Azim ve kararlılıkla hedeflerine doğru emin bir şekilde ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Matematik Öğretmenimiz Davut KASAR'ın koordinesinde düzenlenen Kazanım Değerlendirme Sınavlarında İLK ÜÇ dereceye giren 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU Bayrak Törenimizde ödüllerini takdim ettiler.

Ekm

Bilgisayar bilimlerine gönül vermiş ve teknoloji üreten gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bornova Halk Eğitimi Merkezi himayesinde açılan Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in eğitmen olduğu Temel Robotik ve Kodlama kurslarına 17 Temmuz - 28 Ağustos tarihleri arasında 24 öğrencimiz katıldı ve Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU öğrencilerimize kurs bitirme sertifikalarını takdim ettiler.

Ekm

Tarih, kültür ve sanat kelimelerinin yankı bulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 10. Sınıf öğrencilerimiz "İlk Adımdan Kurtuluşa Sergisi" isimli Samsun'dan başlayıp İzmir'de son bulan milli mücadelemiz ile ilgili eserlerin sergilendiği etkinliğe katıldılar.

Eyl

Olimpiyat kültürü olan bir okul İzmir Fen Lisesinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Filiz Karaoğlu koordinesinde Bilim Kurulu Başkanımız Dr. Barış DEMİRDAĞ desteğinde ve Bilim Kurulu Üyelerimizin gözetiminde Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar alanlarında düzenlenen Bilim Olimpiyatları Tanıtımı gerçekleştirildi.

Eyl

Azim ve disiplinli çalışma uluslararası madalyayı kazandırır diyen örnek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış Demirdağ'ın danışmanlık yaptığı Kimya Olimpiyat Takımımızdan pahabiçilmez öğrencimiz Deniz GÜNER Paris'te 21 - 30 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenen 51. Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında kazandığı (IChO 2019) BRONZ MADALYA'yı ve Okul Plaketimizi Bayrak Töreninde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ Deniz GÜNER'e takdim etti.

Eyl

Tarihi dönüm noktalarını bilen ve değerlerimize sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli Birlik Günü Okul Töreni" Tören Komitesinin titiz çalışmaları ve anlamına yakışan sunumları ile birlikte okul konferans salonumuzda gerçekleştirildi.

Eyl

Azim ve kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türkiye Rekoru Kırarak TÜBİTAK 2202 - Bilim Olimpiyatlarında 2019 Birinci Aşama Sınavı sonucuna göre Yaz Okuluna katılmaya hak kazanan 26 öğrencimiz Çeşitli Üniversitelerden Öğretim Üyesi davet edilerek oluşturulan Bilim Olimpiyatları Uzman Eğitmenlerinden aldıkları dersler ile Afyonkarahisar'da düzenlenen Yaz Okulundaki programlarını tamamlıyorlar.

Eyl

Ege'nin incisi güzel İzmir'e aşık olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Gezi Kulübü Rehber Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN (Biyoloji) liderliğinde gezide görevli öğretmenlerimizin gözetiminde 9. Sınıflarımız gezi güzergahına uyarak ve gezi programını takip ederek İzmir'i tanıma fırsatı buldular.

Eyl

Öğrencimizin sesini duyarak onlara daha yararlı olabildiğimizi söyleyen öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve Okul Psikolojik Danışmanımız - Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ tek tek sınıf sınıf gezerek öğrencilerimizin ilk gün izlenimlerini aldılar ve onları dinlediler.

Eyl

Demokrasiye inananların ve milli değerlerimize sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun himayelerinde düzenlenen "15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Milli Birlik Konferansı" konuşmacıları Sayın Profesör Doktor Turan GÖKÇE ve Doktor Öğretim Üyesi Selçuk TÜRKYILMAZ ilçemizdeki Okul Müdürlerine ve Müdür Yardımcılarına hitap ettiler.