Eyl

Daha iyi bir insan, daha bilinçli ve daha nitelikli bir birey  olabilmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2019 - 2020 Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Etkinlikleri yapıldı. (Veli Toplantımız ve Uyum Programı)

Eyl

Daha iyi bir insan, daha bilinçli ve daha nitelikli bir birey  olabilmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2019 - 2020 Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Etkinlikleri yapıldı. (Dönem Ağaçlarının Dikimi)

Eyl

Daha iyi bir insan, daha bilinçli ve daha nitelikli bir birey  olabilmek için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2019 - 2020 Öğretim Yılı Açılış Töreni ve Etkinlikleri yapıldı. (Kapalı Spor Salonu Tören Programı)

Eyl

Disiplinli bir çalışma kültürü ile ilerleyen olimpiyat çalışmaları ile lise müfredatının üstündeki konulara çalışan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Türkiye Rekoru Kırarak TÜBİTAK 2202 - Bilim Olimpiyatlarında 2019 Birinci Aşama Sınavı sonucuna göre Yaz Okuluna katılmaya hak kazanan 26 öğrencimizden Fizik ve Kimya Olimpiyat Takımında yer alan öğrencilerimiz Yaz Okulunun düzenlendiği Afyonkarahisardaki Otellerinin önünde fotoğraf çektirerek bizlere selam gönderdiler.

Eyl

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Mesleki Çalışma Programımız doğrultusunda faaliyetlerimizi verimli bir şekilde gerçekleştirdik.

Eyl

Nitelikli işler çıkaranların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde tamamlanan 3 eTwinning Projemizin Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2019 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Ağu

Önce gözlerini kapatan ve hayaller kuran sonra da o hayallerini bir bir gerçekleştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde TRT Yönetmeni Sayın Gaye Nuran ATAMTÜRK, TRT Yönetmeni Sayın Rahşan GÜVENEN ve TRT Görüntü Yönetmeni Sayın Hayrettin DEMİR liderliğindeki ekip Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ danışmanlığında TeknoFest Uçan Araba Yarışmasına Serbest Kategoride hazırlanan Yiğit, Kerem ve Can yani Pandora isimli ekibimiz ile birlikte TeknoFest Uçan Araba Kategorisi Tanıtım Filmini çekmeye başladılar.

Ağu

Kendini iyi ifade eden ve fikirlerini sağlam bir şekilde temellendiren gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi'nde Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Nebahat ÇELEBi ile Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Z. Handan EKİCİ koordinesinde öğrencilerimiz Beyza ve Ömer Faruk Türkiye Münazara Liginde Anadolu Şampiyonu oldular.

Ağu

İzmir Fen Lisesi, öğrencilerine ortaöğretim düzeyinde ve üzerinde ortak bir genel kültür vererek onları yükseköğretime hazırlamaktadır. 2019 Yılında gerçekleştirilen Yükseköğretim Kurumları Sınavlarında (YKS) öğrencilerimiz yine İFL BİR EFSANE dedirtti. Resmi istatistiklerimizi yayımlamadan önce bizlere YKS'de gösterdikleri performans ile gurur yaşatan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Tem

Uluslararası olimpiyat ve proje faaliyetlerinde Türk Bayrağını dalgalandıran gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi'nde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde çok yönlü ve nitelikli öğrencimiz Cemre TAŞ 37.'si Portekiz'de Coimbra Devlet Üniversitesinde düzenlenen Youth Science Meeting'te hem eğitim aldı hem projesini sundu hem yeni arkadaşlıklar edindi hem de Türk Bayrağını en güzel şekilde dalgalandırdı.

Tem

Azim ve disiplinli çalışma uluslararası madalyayı kazandırır diyen örnek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış Demirdağ'ın danışmanlık yaptığı Kimya Olimpiyat Takımımızdan pahabiçilmez öğrencimiz Deniz GÜNER Paris'te 21 - 30 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenen 51. Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında (IChO 2019) BRONZ MADALYA alarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmiştir.

Tem

Geleceğin mühendisleri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen gençler İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Tanıtım Günlerine katıldılar.

Tem

Ulusal ve uluslararası bilim etkinliklerinde kendilerini geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış Demirdağ'ın danışmanlık yaptığı Kimya Olimpiyat Takımımızdan pahabiçilmez öğrencimiz Deniz GÜNER Paris'te 21 - 30 Temmuz 2019 tarihleri arasında düzenlenecek olan 51. Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında (IChO 2019) ülkemizi temsil edecektir.

Tem

Milli teknolojilerimize imza atan ve atacak olan mühendislerin yetiştiği okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in koordinesinde Kıymetli Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ ve Değerli Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA'nın desteğinde 7 takımımız TeknoFest 2019 için hazırlıklarına devam ediyor.