Mrt

Vatan aşkıyla cepheye koşan ve ölüm emri alıp ölümsüzleşenlerin torunlarının okulu İzmir Fen Lisesi´nde 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi´nin 104. Yıl Dönümü dolayısıyla tören yapılmıştır.

Mrt

"Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" anlayışını düstur edinmiş okul İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un eşi Sayın Rana Selçuk Hanımefendi, İZMİR Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve MEB Bakan Danışmanı Sayın İpek Coşkun Hanımefendi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Mrt

Şiiri yürekten okuyan, vatan sevgisi ile yaşayan pahabiçilmez gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN koordinesinde Bornova İlçe Müftülüğünün 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi münasebetiyle lise öğrencileri arasında düzenlediği Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy´un "Çanakkale Şehitleri" isimli şiirini ezbere okuma yarışmasına öğrencimiz Hicran İzmir Fen Lisesi´ni temsilen katılmış ve gurur kaynağımız olmuştur.

Mrt

"Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey" anlayışını düstur edinmiş okul İzmir Fen Lisesi´ni Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Ziya SELÇUK´un eşi Sayın Rana Selçuk Hanımefendi, İZMİR Valisi Sayın Erol Ayyıldız´ın eşi Sayın Uzman Doktor Dilek Didem Ayyıldız Hanımefendi ve MEB Bakan Danışmanı Sayın İpek Coşkun Hanımefendi, İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi, İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu´nun eşliğinde ziyaret etmişlerdir.

Mrt

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Vatan Şairi Mehmet Akif´i İstiklal Marşımızın kabulünün 98. yılında anlamına yaraşır bir tören ile yad ettik.

Mrt

Kültür ve sanat etkinliklerini kaçırmayan entellektüel öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz CAVALLERIA RUSTICANA / I PAGLIACCI operasını İzmir Devlet Opera ve Balesi Bornova Necdet Aydın Salonunda izlediler.

Mrt

Düşüncelerinin arkasında durabilen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ koordinesinde öğrencilerimiz Çimentaş Anadolu Lisesi Münazara Ekibini okulumuzda misafir etti.

Mrt

Bilgi çağına eserleri ile katkı sağlayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Danışman Öğretmenlerimizin koordinesinde öğrencilerimiz TEKNOFEST İSTANBUL Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali Teknoloji Yarışmalarına "İnsanlık Yararına Teknoloji" kategorisinden başvuranlar "Proje Ön Değerlendirme Form" ´larını sisteme kaydettiler.

Mrt

DynEd çalışmalarında planlı bir şekilde ve seviyelerine göre İngilizce öğrenen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ile Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde DynEd çalışmasında arkadaşlarına örnek olacak başarı sergileyen öğrencilerimize sertifikaları Değerli Müdür Yardımcılarımız tarafından verildi.

Mrt

İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde etkinlik komisyonumuz desteği ile okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için bir araya geldik. Dünya kadınlar gününü kutladık.

Mrt

Sağlıklarının kıymetini bilen ve sağlıklı yaşama önem verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın titiz çalışması sonucu faaliyete geçen Halı Sahamızda Futbol Müsabakaları tüm heyecanı ile devam ediyor.

Mrt

Planlı, azimli ve çalışkan gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ´ın danışmanlık yaptığı ve çalıştırdığı kimya olimpiyat takımı tesadüfe ve istisnaya mahal vermiyor.

Mrt

Üniversite - Lise kurumlar arası eğitim işbirliğinde nitelikli çalışmalar yapanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL koordinesinde Radyofarmasi, Nükleer Kimya ve Nükleer Bilimler alanlarında uzman Ege Üniversitesi Nükleer Bilimler Enstitüsü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sayın Perihan ÜNAK, "Bilim Sohbetleri" etkinliğimizde 10. Sınıf öğrencilerimize "Nükleer Çağın Doğuşu" temalı sunumunu yaptı.

Mrt

Mühendislik uygulamaları ile küçük yaşta uğraşmaya başlayan mühendis kumaşlı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz Ahmet ve Gökberk ile Doç. Dr. Emre TİMUR hocamızı ziyaret ettik.

Mrt

Onurlu gençlerin bağımsızlık ateşi ile kavrulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde Albayrağı taç edip beyazın saflığına siyahın karizmasını ekleyen 9. sınıf öğrencimiz Eylül, Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi´nin düzenlediği "Solo İstiklal Marşı Söyleme Yarışması"nda okulumuzu vakur duruşu ve gür sesi ile temsil etti.