Mrt

Sivil Savunmanın etkin olarak uygulandığı okul İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimiz ve Sivil Savunma Kulübümüz koordinesinde habersiz tatbikat ile öğrencilerimizin toplanma alanına ulaşma süreleri ölçüldü.

Mrt

Sahne tozuna ve seyirci alkışına alışık ezberi kuvvetli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ koordinesinde çalışmalarına devam eden Tiyatrocularımızın oyunu belli oldu. Öğrencilerimiz "Deli Aklı" için okumalara başladılar.

Mrt

Erasmus+ Gençlik Programı Çalışmaları ile farkındalık yaratan sosyal becerileri gelişmiş gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde öğrencilerimiz başta Erasmus+ KA105 Gençlik Hareketliliği olmak üzere Erasmus+ Gençlik Programları ile ilgili okulumuzdaki çalışmalardan ve programlar hakkında bilgi sahibi oldular.

Mrt

Her geçen gün çok daha iyisi için uğraş verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın titiz çalışması sonucu Halı Sahamız kullanıma açılmış olup ilk resmi maçımız 11. ve 12. Sınıflar arasında gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Bilim yolunda başarıyla ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, TÜBİTAK Bölge Sergisinde fırtına gibi esen Türkiye Finallerine isimlerini yazdıran projeci gençlerimizi ödüllendirdi.

Mrt

Emin adımlarla hedefine ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 26 projemiz ile başvuru yaptığımız 50. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışmasında 9 Projemiz Bölge Sergisine davet edilmişti. Şimdi ise Türkiye Finallerine gidiyoruz.

Mrt

Evvel zaman içinde, kalbur saman içinde; pireler berber, develer tellal iken, ben anamın beşiğini tıngır mıngır sallar iken İzmir Fen Lisesinde 9. sınıf öğrencilerini Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ masal atölyesi için okul bahçemize çıkarmış.

Mrt

Deutscher Sprachklub´ı olan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde haftanın belirli saatlerinde buluşup Almanca konuşan öğrencilerimiz kurdukları Almanca Konuşma Kulübü ile Goethe Enstitüsünü ziyaret ettiler.

Mrt

Rutin dışında da düşünebilen farklı kariyer yolları ile hayatlarına devam edebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize Doç. Dr. Emre TİMUR Dokuz Eylül Üniversitesi JeoFizik Bölümünün özgün ve farklı yönlerini tanıttı, mezunların uğraştığı işler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattı.

Mrt

Farkındalıkları yüksek gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bornova İlçe Sağlık Müdürlüğü Eğitmeni Hatice Hemşire öğrencilerimize Organ Nakli ve Bağışı konusunda seminer verdi.

Mrt

İnsanlık yararına proje geliştiren gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNDE 9 (dokuz) Araştırma Projemiz masalarında projelerini sunmaya devam ediyorlar.

Şbt

Bilimi hem kitaptan hem laboratuvardan hem de sahadan öğrenen projeci gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNDE 9 (dokuz) Araştırma Projemiz masalarında projelerini sunmaya devam ediyorlar.

Şbt

İnternet´te neyin ne olduğunu bilen bilinçli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Yönetimimiz ve Okul Psikolojik Danışmanımız koordinesinde "İnternette Güvenli Birey" temalı seminer 9. sınıflarımıza verildi.

Şbt

Kendine yakışanı yapan genç bilim insanlarının okulu İzmir Fen Lisesinde 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNDE 9 (dokuz) Araştırma Projemiz masalarında projelerini sunmaya başladılar.

Şbt

Proje çalışmaları ile kendilerini geliştiren gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ gözetiminde 9. ve 10. Sınıf öğrencilerimizden oluşan ekibimiz Erasmus+ Etkinliğine katıldılar.