Öğrencilerimizin üzerlerindeki stresi atmalarını sağlayan faaliyetlere destek veren Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Etkinlik Komisyonumuzun koordinesinde öğrencilerimiz Yerli Malı Haftası münasebetiyle düzenlenen etkinliklere katıldılar.

Öğrencilerimizin başarıları takdir edildiği ve karşılığı verildiği müddetçe daha iyi sonuçlar elde edilir anlayışı ile hareket eden Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER´in sunumuyla Değerli Bilgisayar Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in Danışmanlığını yaptığı Bilgisayar Olimpiyat Takımımız 2016´nın son madalyalarını aldı.

Öğrencilerimizin bilinçli bir şekilde hedef belirlemelerini ve planlı bir şekilde o hedefe doğru yürümelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde öğrencilerimize Boğaziçi Üniversitesi Öğretim Üyesi ve Öğrencileri Boğaziçi üniversitesini tanıttı ve çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi.

Öğrencilerimizin birikim ve deneyimlerini alt dönemlere aktarmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Bilim Kurulumuzun Koordinesinde Olimpiyat Takım Kaptanlarımızın gözetiminde Olimpiyatçılarımız (Matematik, Fizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar) alt dönemlere eğitim vermeye devam ediyorlar.

İzmir Fen Lisesi birikiminin ve kültürünün diğer okullara da aktarılmasını sağlayan faaliyetleri ve bu faaliyetlerde aktif görev alan seçkin öğretmenlerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN, Antalya´da düzenlenen İl Zümre Başkanları Çalıştayında İFL Proje Deneyimlerini anlattı.

Öğrencilerimizin seviyelerine uygun nitelikli faaliyetlere katılarak kendilerini geliştirmelerini destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde 6 öğrencimiz Özel Bir Kolejin düzenlediği Bilgisayar Olimpiyatlarına katılıp 1 gümüş ve 3 bronz madalyayı okulumuza getirdiler.

Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün İzmir´e dönüyorlar.

Öğrencilerimizin coğrafyamızı bilmelerini ve ülkemizi köşe bucak olmasa da gezip görmelerini sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün Nevşehir´de Peri Bacalarını rehber eşliğinde ziyaret ettiler.

Öğrencilerimizin tarihimizi bilmelerini ve kültürel mirasımızı yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün Ankara´da Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Anıtkabir´i ziyaret ettiler.

Öğrencilerimizin hedefledikleri bölümleri yakından tanımalarını sağlayan Şehir Dışı Üniversite Gezilerimizi destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Başyardımcımız Kazım BULUT koordinesinde, Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER desteğinde öğrencilerimiz bugün Ankara´da ODTÜ, Hacettepe ve BİLKENT Üniversitelerini ziyaret ettiler.

Nitelikli ve güçlü bir eğitim - öğretim kadrosunun lideri olmanın haklı onurunu yaşayan ve bunun sorumluluğunu taşıyan Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK başkanlığında, veli toplantımız sonrası gerçekleştireceğimiz yenilikler ve iyileştirmeler ile ilgili kararlar almak için Zümre Başkanları Toplantısı yaptık.

Başta TÜBİTAK Projeleri olmak üzere öğrencilerimizin bilimsel etkinliklerde aktif olarak yer almalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN koordinesinde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY ve Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doc. Dr. Burak GÜLTEKİN öğrencilerimize Örnek Bir Proje Sunumu yaptı, Proje Hazırlama Aşamalarında bahsetti ve öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Okulumuzdaki öğretmenler arası iletişimin artmasına ve birlik-beraberliğin güçlenmesine katkı sağlayan faaliyetlerimize önem veren Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda öğretmenler odamızda öğretmenlerimizle kahvaltı yaptık.

2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönem için öğrencilerimizin okuldaki durumlarını velilerimizle paylaşmak, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğretmen üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla 11.12.2016 tarihinde veli toplantısı yapıltık.

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Bilim Kurulumuzun yönetiminde Bilim Olimpiyat Takımlarımız kadrolarına yeni öğrencilerimizi katmak için Tanıtım Sınavlarına ve Tanıtım Derslerine devam ediyorlar.