Ock

Felsefe derslerinde öğrencilerimizin dijital yeterliliklerini web 2.0 ölçme ve değerlendirme araçları ile gösterebilecekleri eTwinning Projesi "Felsefe Atelyesi" çalışmalarımız Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimizin katılımı ile devam etmektedir.

Ock

Kariyer sahibi İFL´lilerden kariyer yolculuğuna yeni başlayan İFL´lilere üniversite tanıtımı yapılan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Makine Mühendisliği Bölüm Başkan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. Gökhan KİPER (İFL ´00) İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü´nün özgün ve farklı yönlerini tanıttı, İYTE mezunlarından İYTE´deki eğitime kadar geniş bir yelpazede üniversite hakkında bilgi verdi.

Ock

Takım oyununda da fark yaratan okul İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde birinci dönem spor müsabakaları basketbol maçı ile tamamlandı.

Ock

Sadece anlayabilen değil İngilizce konuşabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve Kıymetli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 77 kişilik öğrenci grubumuz TRAINIAL19 Model Birleşmiş Milletler Eğitimi Konferansına katılmıştır. Burcu öğretmenimizin kaleminden "TRAINIAL19´da İFL Damgası" başlılı haberimizi okuyabilirsiniz.

Ock

Bireysel başarıları kadar ekip çalışmalarında da iddialı olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Basketbol Müsabakaları Okulumuzun Kapalı Spor Salonunda heyecanlı taraftarın önünde devam ediyor.

Ock

Bu hafta "Mezunlarımız Anlatıyor" isimli etkinliğimizin misafiri Makina Mühendisliği alanında hem ülkemizde hem yurt dışında önemli çalışmalar yapmış ve hala deneyim ve birikimleri ile alanında söz sahibi mezunumuz Gülsen ALTIN (İFL ´03, ODTÜ ´08, İTÜ ´13), öğrencilerimiz ile buluştu. Hem çalışma alanları ile ilgili bilgiler verdi hem hayat deneyimlerini paylaştı hem de öğrencilerimize tavsiyelerde bulundu.

Ock

Anadolu Bursiyerleri Programı kapsamında Rolls-Royce firmasının desteği ile Koç Üniversitesinde Bilgisayar Mühendisliği okuyan 2017 mezunumuz Alp Özaslan 12. sınıflarımıza burs programını ve bilgisayar olimpiyat takımımıza olimpiyat sürecini anlattı.

Ock

Yirmi dört saat okul içinde kalabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Belletmen Öğretmenlerimizin koordinesinde yılın son etkinliği yapıldı.

Ock

Dört duvarla sınırlanamayanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde 12A Sınıfımız ve Öğretmenlerimiz yılın son spor etkinliği olarak gösteri maçına çıktılar.

Ara

Mezun olduktan sonra da ışıkları ile alt dönemlerini aydınlatan ve destekleri ile alt dönemlerinin önünü açan mezunlarımızın okulu İzmir Fen Lisesinde ülkemizin bilim olimpiyatlarında parlayan yıldızı Ceylan CEYLAN Massachusetts Institute of Technology öğrencisi olarak oradaki deneyimlerini paylaşmak için Konferans Salonumuzda 9. sınıflarımızla buluştu.

Ara

Geleceğin milli teknolojilerine imza atıp uluslararası projelerin baş mühendisleri olacak öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 12 robotçumuza ödüllerini verdi.

Ara

Az zamanda çok ve büyük işler yapan, yorulmadan azim ve kararlılıkla ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 3 turnuva gören ve İzmir Fen Lisesi´ni en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimize odasında teşekkür etti.

Ara

Görüşme, deney ve gözlem derken proje yazımında son aşamaya gelen mutlu öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilim Kurulu yine projecilerle doldu taştı.

Ara

Azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinden güzel bir haber vardı. 23 Öğrencimiz TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarında 1. Aşamayı geçmişlerdi. Şimdi ise 14 öğrencimiz ikinci aşamayı geçtiler ve Kış Okuluna davet edildiler.

Ara

Ege Üniversitesinin etkin desteği ile hedeflerine ilerleyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU ve Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimiz Ege Üniversite Sürekli Eğitim Merkezinin Prof.Dr.Yusuf VARDAR MÖTBE Kültür Merkezinde düzenlediği Üniversite ve İş Yaşamında X,Y, ve Z Kuşakları Paneline katıldılar.