Ekm

İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayelerinde İzmir Akıl ve Zekâ Oyunları Projesi (İZOP) kapsamında Cumhuriyetimizin 100. Yılı münasebetiyle ilçemizde İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Görevli Gökçen KORUCU hocamız ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Görevli Ayça İLKUTLU hocamız koordinesinde BİLFEN Ortaokulu evsahipliğinde düzenlenen Bornova Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Mangala (Deniz AK), Reversi (Şule Naz KARA) ve Pentago (Recep Emre AFACAN) alanlarında yarışan öğrencilerimiz okulumuzu başarıyla temsil ederek bir ilçe birinciliği bir de ilçe üçüncülüğü kazanarak bir sonraki aşamada okulumuzu temsil etme hakkı kazandılar.

Ekm

28 Eylül 2023 - 5 Ekim 2023 tarihleri arasında Olimpiyat Alanlarının (Matematik, Fizik, Astronomi ve Astrofizik, Kimya, Biyoloji ve Bilgisayar) Tanıtımları danışman öğretmenlerimizin gözetiminde tamamlandı.

Ekm

Konferans salonumuzda 3 Ekim 2023 Salı günü 9. ve 10. sınıflarımıza İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde yurt dışı eğitim, İngilizce öğretimi fırsatları ve Londra Yaz Okulu hakkında eğitim uzmanı misafirimiz tarafından bilgi verildi.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanı Sayın Ömer SARICA himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı Çadırında Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ayrılan bölümde İzmir Fen Lisesi olarak Teknofest İzmir 2023'te proje tanıtım masamızda Teknofest İzmir 2023'ün beşinci gününde de okulumuzu ve projelerimizi Güzel İzmir ile paylaştık.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanı Sayın Ömer SARICA himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı Çadırında Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ayrılan bölümde İzmir Fen Lisesi olarak Teknofest İzmir 2023'te proje tanıtım masamızda Teknofest İzmir 2023'ün dördüncü gününde de okulumuzu ve projelerimizi Güzel İzmir ile paylaştık.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanı Sayın Ömer SARICA himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı Çadırında Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ayrılan bölümde İzmir Fen Lisesi olarak Teknofest İzmir 2023'te proje tanıtım masamızda Teknofest İzmir 2023'ün üçüncü gününde Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın Celile Eren ÖKTEN ve beraberindeki heyetleri öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet ederek bizleri onore etti.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanı Sayın Ömer SARICA himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı Çadırında Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ayrılan bölümde İzmir Fen Lisesi olarak Teknofest İzmir 2023'te proje tanıtım masamızda Teknofest İzmir 2023'ün ikinci gününde Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Mustafa OTRAR öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet ederek bizleri onore etti. Jandarma Genel Komutanlığı Strateji ve Dış İlişkiler Başkanı Jandarma Tümgeneral Nail İlbey Teknofest İzmir 2023'ün ikinci gününde öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet ederek bizleri onore etti. Okulumuzun ikinci kafilesi olan 10. sınıflarımız Okul Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU liderliğinde 3 otobüs olarak Teknofest İzmir 2023'ü ziyaret ettiler.

Eyl

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü Öğretim Materyalleri ve İçerik Geliştirme Daire Başkanlığı Şube Müdürü Sayın Mehmet SÖZÜGÜZEL himayelerinde Milli Eğitim Bakanlığı Çadırında Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne ayrılan bölümde İzmir Fen Lisesi olarak Teknofest İzmir 2023'te proje tanıtım masamızda Teknofest İzmir 2023'ün ilk gününde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet ederek bizleri onore etti. Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa İSLAMOĞLU Teknofest İzmir 2023'ün ilk gününde öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet ederek bizleri onore etti. Okulumuzun ilk kafilesi olan 9. sınıflarımız Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde 3 otobüs olarak Teknofest İzmir 2023'ü ziyaret etmek için okulumuzdan ayrıldılar ve grup grup Teknofest İzmir 2023'ü gezen 9. sınıflarımızın bir kısmı, Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve Şube Müdürümüz Sayın Mehmet SÖZÜGÜZEL proje tanıtım masamızda öğrencilerimizle fotoğraf çektirip sohbet etti.

Eyl

İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ve okulumuz İngilizce zümresi koordinesinde Mezunlarla İletişim Komisyonumuz Üyelerinden Sayın Yonca Kurt Hanım 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize yurt dışı eğitim olanakları hakkında bilgilendirme yaptı.

Eyl

Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Turnuvamız Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU desteğinde yoğun katılımlı taraftar grubunun heyecanlı tezahüratları ve sahadaki yüksek ve kaliteli futbol ile devam etmektedir.

Eyl

26 Eylül 2023 tarihinde 08.40 - 09.20 arasında okulumuz konferans salonunda Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzun koordinesinde 9. sınıflarımıza Olimpiyat Çalışmalarını ve Olimpiyat Takımlarımızı tanıttık.

Eyl

Pazartesi günleri geniş katılım ile her yıl yaptığımız TYT Türkçe denemelerimiz Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde bu yıl da bu hafta 93 öğrencimizin katılımıyla devam ediyor.

Eyl

Okulumuzun ilk haftasında Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimiz 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Panomuzu hazırladılar.

Eyl

Teknofest 2023 İzmir Ziyaretçi kaydınızı yaptınız mı?

Bağlantı: https://t3kys.com/tr/teknofest/visitor/apply/izmir/

Eyl

ÖSYM'nin Kamu Kurumları İşlemleri Sistemindeki istatistiklerimize göre 2023 Yılı YKS Sonucuna göre tercih yapan öğrencilerimiz istedikleri bölümlere yerleştiler. Tüm mezunlarımıza üniversite hayatlarında da kolaylıklar dileriz. İnanıyoruz ki gençlerimiz insan sevgisi ve azimle insanlığa büyük katkılar sağlayacaklardır.