Fizik Zümresi Başkanımız Vildan AKYOL koordinesinde Fizik Zümresinin tamamı ve İFL kadrosunun neredeyse tamamının katılımıyla / desteğiyle İzmir Fen Lisesi Konferans Salonu ve Bahçesinde 06 Nisan 2017 Tarihinde 14.00 - 20.30 Saatleri arasında Prof. Dr. Ethem DERMAN ve Prof. Dr. Serdar EVREN´in konuşmacı olacağı Gökyüzü Gözlem Şenliği yapılacaktır.

Saygıdeğer İFL’liler, 1987 Mezunlarımızın 30. Yılını doldurmaları münasebeti ile düzenleyeceğimiz Geleneksel Kuzu Günümüze tüm mezunlarımızın, öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin teşriflerini bekliyoruz.

Destelekeme ve Yetiştirme Kurs Programımız öğrencilerimizin en yüksek oranda fayda görebilmeleri için aşağıdaki şekilde güncellenmiştir.

SAYIN VELİMİZ;

2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi öğrencilerimizin başarı durumlarını değerlendirmek ve YGS ile LYS sürecinde okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda 11. Sınıflarımızın veli toplantısı yapılacaktır.

Katılmanız önemle rica olunur.