T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Cevizin Kimyacılarla İmtihanı

Bilimin serüven dolu yolunda yürüyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde pahabiçilmez olma yolunda yürüyen 9. Sınıflarımız yine laboratuvarlarımızda deneyler, gözlemler, incelemeler ve yorumlar yaptılar.

Bilimin serüven dolu yolunda yürüyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde pahabiçilmez olma yolunda yürüyen 9. Sınıflarımız yine laboratuvarlarımızda deneyler, gözlemler, incelemeler ve yorumlar yaptılar.

Değerli Kimya Öğretmenlerimiz Dr. Gülseren ÇOŞKUN ve Dr. Barış DEMİRDAĞ koordinesinde 9. sınıf öğrencilerimiz Kimya Laboratuvarında "Doğadaki Bitkilerden Boyar Madde Elede Edilebilir mi" sorusunun peşine düştüler.

 

DENEY ÖNCESİ

- Deney Kitleri Hazırlandı

- Öğrenciler Gruplara Ayrıldı

- Fırsatları Arttırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi FATİH projesi kapsamında Kimya Laboratuvarımıza kazandırılan Etkileşimli Akıllı Tahta´da deneyin ne olduğu, adımları ve nasıl gerçekleştirileceği öğrencilerimize anlatıldı.

 

DENEY ESNASINDA

- Güvenlik önlemleri alındı.

- Deneyler gerçekleştirildi (Safran - Ceviz Kabuğu, Vişne Suyu - Asma Yaprağı, Ceviz Kabuğu - Üzüm Suyu) ve gözlemler kaydedildi.

 

DENEY SONRASI

- Bulguların ışığında deneyle ilgili iddialar tartışıldı.

- Deney raporları yazıldı.

 

Sabırla öğretmenlerini dinleyen ve yönergelere uyarak görev ve sorumluluklarını yerine getiren 9. sınıflarımıza ve emektar öğretmenlerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

NOT: Fotoğraflar için Değerli Kimya Öğretmenlerimize teiekkür ederiz.

Cevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin Kimyacılarla İmtihanıCevizin kimyacılarla imtihanıCevizin kimyacılarla imtihanı

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 04.10.2017 - Güncelleme: 22.11.2023 09:53 - Görüntülenme: 4000
  Beğen | 0  kişi beğendi