Etiket Sonuçları: cad

Ara

14 Aralık 2023 Perşembe günü Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Türk Kızılayı tarafından imzalanan protokol kapsamında öğrencilerimize "Afetten Koruma Bilinci, Afet Malzemelerini Tanıma ve Çadır Kurma Eğitimi" verildi.

Ara

30 Kasım 2023 Perşembe günü 7. ders saatinde 9. sınıflarımıza ve 8. ders saatinde 10. sınıflarımıza "Dijital Bağımlılık ile Mücadele" konulu sunumu Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde okulumuzda görevli Ege Üniversitesi İntern hemşireleri gerçekleştirdi.

Tem

Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde IHLAMUR isimli Takımları ile hem okulumuzu hem de Türkiye'yi Global Youth Entrepreneurship Challenge 2023 yarışmasında öğrencilerimiz Burak Sina AKBUDAK, Aliberk SANDIKÇI, Ömer Arda MURATOĞLU, Burak Safa KAHRAMAN ve Aziz KULAK temsil ettiler.

Ara

14 - 22 Aralık 2022 tarihleri arasında düzenlenen Okul Sporları Turnuvalarında Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN yönetiminde Takım Kaptanımız Mehmet Sarp liderliğinde Ediz, Mehmet Ege ve Hüseyin okulumuzu Masa Tenisi alanında başarılı bir şekilde temsil ederek önce birinci turu birincilikle geçmiş ikinci turda da nitelikli oyunları ile kendilerinden söz ettirmişlerdir.

Eyl

30 Ağustos 2022 - 04 Eylül 2022 tarihleri arasında 5. kez düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde yarışmacı gruplara yarışma alanlarına göre çadırlar tahsis edilmiş ve süreç boyunca ekipler bu çadırların içinde kendilerine ayrılan tanıtım masalarında projelerini TeknoFest Samsun'u gezmeye gelen teknoloji meraklılarına anlatmışlardır.

Ekm

Hayal kurup proje üretip o hayalleri gerçekleştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Mezunumuz Tuncer HAYDARLAR 9. ve 10. Sınıf Öğrencilerimize Young Guru Academy ile ilgili sunum yaptı.

Ekm

Bilişim çağına yön verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Bilişim ve Robotik Kulübü ilk toplantısını Kulüp Başkanı Tarık TEZCAN liderliğinde gerçekleştirdi. Toplantıda 2016 - 2017 Yılında Bilişim ve Robotik Kulübü olarak gerçekleştirdiğimiz faaliyetler, 2017 - 2018 yılında İzmir Fen Lisesi olarak katılmayı planladığımız çalışmalar ve yeni kulüp üyeleri için düzenlenecek eğitimler ile ile ilgili bilgi verildi.

Ara

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Futbol Turnuvamız devam ediyor.