Etiket Sonuçları: dijital

Ara

30 Kasım 2023 Perşembe günü 7. ders saatinde 9. sınıflarımıza ve 8. ders saatinde 10. sınıflarımıza "Dijital Bağımlılık ile Mücadele" konulu sunumu Okul Hemşiremiz Merve ÇORAMIK koordinesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ desteğinde okulumuzda görevli Ege Üniversitesi İntern hemşireleri gerçekleştirdi.

Mrt

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda düzenlenen Doç. Dr. Ahmet KOLTUKSUZ, Prof. Dr. Neslihan İNAL, Mert DÖNERÇARK ve Avukat Hakan HAS'ın panelist olarak katıldığı Dijital Vatandaşlık Günü Paneline 9. sınıf öğrencilerimiz dinleyici olarak katıldı ve bu nitelikli eğitimden yararlandılar.

Kas

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde İzmir EBA Ekibi tarafından her ay nitelikli ve verimli bir şekilde düzenlenen Lise Buluşmaları kapsamında 12 Kasım 2021 günü İzmir İl Koordinatörü Hülya Mahmutoğlu başkanlığındaki İzmir EBA ekibi tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden oluşan ekibimizle Dijital Dünyada Sesin Yolculuğu Atölye Çalışmasını yaparak öğrencilerimizin podcast, video ve radyo çalışmalarında kullanacakları medyaların seslerini işlemeleri için gerekli bilgi ve beceriyi öğrencilerimize kazandırdılar.

Nis

Bilişim teknolojilerine hakim olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU koordinesinde Kıymetli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL desteğinde Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Alev Fatoş PARSA ve ekibi tarafınan öğrencilerimize Dijital Okur-Yazarlık konusunda eğitim verildi.

Nis

Sayısal (Dijital) potansiyelinin farkında olan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in desteğinde Sayısal Çağda Öğrenmenin neresinde olduğumuzu değerlendirmemize yardımcı olan SELFIE aracını okulumuzda kullandık.