Etiket Sonuçları: disiplin

Ekm

Bilişim teknolojilerini bilinçli kullananların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ koordinesinde 9. ve 10. sınıf öğrencilerimize EKİM AYI içerisinde "TEKNOLOJİYİ GÜVENLİ KULLAN" faaliyetleri kapsamında Bilişim Suçları, Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliğinin Bilişim ile ilgili Maddeleri ve Siber Zorbalık konusunda bilgilendirme yapıldı.

Kas

Tertipli ve düzenli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Kıymetli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde odalarındaki durum ve pansiyondaki davranışlarından ötürü kız ve erkek pansiyonlarında kalan 6 öğrencimize titizliklerinden ve hassasiyetlerinden ötürü ödülleri Bayrak Törenimizde sunuldu.

Tem

Doğaya duyarlı bir biyoloji olimpiyatçısına yenilenebilir enerji kaynakları verirseniz nasıl bir teknoloji geliştirebilir?