Etiket Sonuçları: etiket

Kas

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılında, Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde Türkiye'deki seçkin okullar ve AB ülkelerinden yabancı ortaklar ile birlikte yürütülen "Green World" adlı uluslararası eTwinning projesi Ulusal Kalite Ödülü almıştır.

Ağu

09.08.2022 tarihinde açıklanan sonuçlara göre İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER koordinesindeki "Communication Rocks" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır.

Ağu

09.08.2022 tarihinde açıklanan sonuçlara göre Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "FST - Felsefe Soruşturma Topluluğu" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır.

Eyl

Nitelikli işler çıkaranların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde tamamlanan e-Philosophy Projemiz Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Eyl

Nitelikli işler çıkaranların okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde tamamlanan 3 eTwinning Projemizin Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

Ekm

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "My Utopia" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır.

Eyl

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "Düşünce Atlasım" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır. Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerine verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Eyl

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki "Sofinin Dünyasına Yolculuk" isimli eTwinning Projesi kalite etiketi almıştır. Değerli öğretmenimize ve kıymetli öğrencilerine verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür ederiz.

Haz

Ulusal ve uluslararası projelerde her daim farkını gösteren okul Izmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ ve eTwinning Proje Koordinatörümüz Değerli Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY Il Milli Eğitim Müdürlüğümüzün düzenlediği ödül töreninde eTwinning Okul Kalite Etiketimizi aldılar.