Etiket Sonuçları: felsefe

Şbt

8 ŞUBAT 2022 tarihinde "Felsefe Soruşturma Topluluğu" isimli eTwinning Projesi kapsamında Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde 10. sınıf öğrencilerimiz projenin Şubat ayı etkinlikleri kapsamında eğlenceli oyunlarla Güvenli İnternet konusunda farkındalık oluşturma faaliyeti yaptılar.

Kas

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen okul İzmir Fen Lisesi´nde Kıymetli Felsefe Grubu Öğretmenlerimiz Gülşen ÖZSOY'un koordinesinde öğrencilerimiz Dünya Felsefe Günü ile ilgili Okul Panosu hazırladılar.

Eyl

Okullar arası çevrim içi araçlar kullanarak proje çalışması yapabilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen Özsoy koordinesinde Felsefe Soruşturma Topluluğu isimli projemiz başlıyor.

Haz

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Living Democracy" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Haz

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Teenagers in Europe Cultural Similarities and Differences" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Haz

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Felsefe Atölyesi" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Ock

Felsefe derslerinde öğrencilerimizin dijital yeterliliklerini web 2.0 ölçme ve değerlendirme araçları ile gösterebilecekleri eTwinning Projesi "Felsefe Atelyesi" çalışmalarımız Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde kıymetli öğrencilerimizin katılımı ile devam etmektedir.

Mrt

İlim ve Bilim yuvası İzmir Fen Lisesinde Değerler Eğitimi kapsamında öğrencilerimiz Temel İslam Bilimleri Anabilim Dalı Doktora Programında özel öğrenci statüsünde ders alan Hüseyin DURSUN´un Şehitlik ve Vatan Sevgisi sunumunu Konferans Salonumuzda takip ettiler ve konu üzerinde fikir teatisi yaptılar.

Kas

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki öğrencilerimiz Dünya Felsefe Günü Temalı Panolar hazırladılar.

Kas

Öğrencilerimizin zamanlarını faydalı faaliyetlere ayırmasını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesinde pansiyon öğrencilerimizden istekli olanlar Ege Üniversitesi Tıp Oyuncularının Prof. Dr. Yusuf Vardar MÖTBE Kültür Merkezi sahnelediği "Yaşar ne yaşar ne yaşamaz" isimli oyunu izlediler.