Etiket Sonuçları: idea

Ara

İzmir Fen Lisesi Girişimcilik Kulübü tarafından Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği'ne göre hazırlanan İzmir Fen Lisesi Ideathon'24 etkinliğimiz Kulüp Danışman Öğretmeni Dr. Selçuk SAĞBAŞ ve kulüp öğrencilerinin koordinesinde 2 Aralık 2023 tarihinde şartnamemizde belirtilen şekilde 7 okuldan 10 ekip olmak üzere toplam 50 katılımcı ile İzmir Fen Lisesinde 10 sınıf ve 1 konferans salonu kullanılarak düzenlenmiştir.

Kas

İzmir Fen Lisesi Girişimcilik Kulübü tarafından Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği'ne görehazırlanan İzmir Fen Lisesi Ideathon'24 etkinliğimiz 2 Aralık 2023 tarihinde şartnamemizde belirtilen şekilde İzmir Fen Lisesinde gerçekleştirilecektir. 17 Kasım 2023 Saat 17.00 itibariyle başvuru süreci tamamlanmış olup yarışmaya kabul edilen okul listemiz okul İnternet sitemizde aşağıdaki şekilde yayınlanmıştır.

Kas

İzmir Fen Lisesi Ideathon'24 Başvuru Formu Yayımlandı (Son başvuru tarihi: 17 Kasım 2023 Saat 17:00). İzmir Fen Lisesi Ideathon'24 etkinliğimiz 2 Aralık 2023 tarihinde şartnamemizde belirtilen şekilde İzmir Fen Lisesinde gerçekleştirilecektir.

Kas

Sosyal Kulüplerimizde faaliyet yapan öğrencilerimizin akranları ile bilgi ve becerilerini paylaşmasını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Felsefe Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki öğrencilerimiz Dünya Felsefe Günü Temalı Panolar hazırladılar.