Etiket Sonuçları: ikl

Mrt

2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması Ön Değerlendirme Sonuçları açıklandı. 6 alanda düzenlenen ve 1130 proje ekibinin proje sunduğu yarışmada ilk 95'e kalarak finallere çağrılan iki ekibimizi tebrik ediyor ve ekiplerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın uygun görüşü doğrultusunda törenden sorumlu müdür yardımcımızın ve titiz çalışan etkinlik komisyonumuzun koordinesinde okul bahçemizde İstiklal Marşının Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Törenimizi anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Mrt

İstiklal Marşımızın kabulünün yıl dönümü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ bir mesaj yayımlamıştır:

Ara

23 Aralık 2022 tarhinde okulumuzun konferans salonunda Müdür Yardımcımız Ayşe KÖKYAR, Edebiyat Öğretmenimiz Ebru ÖZÇALIŞKAN ve Edebiyat Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde düzenlenen İstiklal Marşımızı Okuma Yarışmasına Melda, Asil, Mertcan ve Ubeyd katıldılar ve coşkuyla İstiklal Marşımızı okudular.

Ara

9 Ekim 2022 tarihinde 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Çağrı Duyurusu öğrencilerimizle paylaşıldı ve proje kapsamında bir çok ekibimiz araştırmalarını yoğunlaştırdı. Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA danışmanlığında proje çalışmasına başlayan 10. Sınıf öğrencimiz Çağla, toprak beslemesi ile ilgili araştırması kapsamında Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Mahmut TEPECİK ile 26 Ekim 2022 tarihinde görüştü ve kendisinden 2204D kapsamında etik kurallar içinde yardım aldı.

May

28 Nisan 2022 Perşembe günü 14:00 - 16:00 arasında yapılan Soru - Cevap etkinliğinde TeknoFest kapsamında düzenlenecek olan Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları öğrencilerimiz sordukları sorulara cevap alarak bilgilendirildiler.

Nis

2. Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışlarında 1. Aşamayı geçerek ve 30000 TL destek alarak 2. Aşamaya Akyıldız isimli elektrikli araçları ile Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ danışmanlığında hazırlanan İFL Nebula Ekibimiz 9 Nisan 2022 Cumartesi günü Şehit İdari Ataşe Çağlar Yücel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin konuğu olarak Motorlu Araçlar Teknolojisi Alan Şefi Remzi TOSUN'dan Motorlu Araçlar konusunda maket ve modeller üzerinden bilgi aldı.

Mrt

Türkiye, Azerbaycan ve KKTC'deki lise ve dengi okullarda eğitim gören öğrenciler ile Türkiye'deki BİLSEM, Gençlik Merkezleri, Deneyap Teknoloji Atölyeleri ve Bilim Merkezleri'nin lise seviyesindeki öğrencileri arasında alternatif ve temiz enerji kaynakları konusunda farkındalık oluşturmak, öğrencilere mesleki deneyim kazandırmak, ülkemizde ve dünyada hızla gelişen elektrikli araçların gelişimi için insan kaynağı yetiştirmeyi amaçlayan ve TÜBİTAK tarafından TEKNOFEST kapsamında düzenlenen 2. Liseler Arası Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları için Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ danışmanlığında hazırlanan İFL Nebula Ekibimiz Akyıldız isimli elektrikli araçları ile 1. aşamayı geçmiş ve 30000 TL maddi destek alarak ikinci aşamaya hazırlanmaktadır.

Mrt

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde, öğrenci işlerinden sorumlu müdür yardımcımız Ayşe KÖKYAR koordinesinde titiz çalışan etkinlik komitemizinin hazırladığı programa göre İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoyu Anma Töreni okulumuzda önce tören alanımızda ardından da konferans salonumuzda anlamına yakışan bir şekilde gerçekleştirilmiştir.

Eyl

Her zaman ve her yerde, hazır; daima hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde okul açılış törenimizi gerçekleştirdik ve Okul Müdürümüz öğrencilerimize iyi dersler diledikten sonra çevrim içi derslerimize başladık.

Eyl

Mrt

Bağımsızlığının kıymetini bilen ve değerlerine sahip çıkan güçlü ve azimli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde İstiklal Marşımızın Kabulünün 99. Yıldönümünü Kutlama ve Vatan Şairi Mehmet Akif´i Anma Törenimizi anlamına yaraşır bir şekilde gerçekleştirdik.

Mrt

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Vatan Şairi Mehmet Akif´i İstiklal Marşımızın kabulünün 98. yılında anlamına yaraşır bir tören ile yad ettik.

Mrt

Onurlu gençlerin bağımsızlık ateşi ile kavrulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Müzik Öğretmenimiz Sinem VAR koordinesinde Albayrağı taç edip beyazın saflığına siyahın karizmasını ekleyen 9. sınıf öğrencimiz Eylül, Ümran Baradan Güzel Sanatlar Lisesi´nin düzenlediği "Solo İstiklal Marşı Söyleme Yarışması"nda okulumuzu vakur duruşu ve gür sesi ile temsil etti.

Mrt

"Allah, milletimize bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın" sözünü düstur edinerek çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde İstiklal Marşımızın Kabulünü Kutlama ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Töreni yapıldı.