Etiket Sonuçları: kariyer

Nis

Azimle çalışan ortaokul öğrencilerinin kendileri için en doğru seçimi yapabilmeleri amacıyla İzmir Fen Lisesi´nin eğitim ve öğretim faaliyetlerini onlara tanıtmak maksadıyla Eren Şahin Eronat Ortaokulu Kariyer Gününe Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seryan CANBAZ koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde Okul Tanıtım Kulübü öğrencilerimizden Duru ve Hüseyin Batuhan ile katıldık.

Kas

"Kendi potansiyelinin farkında olabilen kaç öğrencimiz var, potansiyellerini nerelerde nasıl değerlendirebilirler" gibi soruların peşine düştük ve öğrencilerimiz için İzmir Fen Lisesi Konferans Salonunda ve Bahçesinde 19 Ekim 2022 tarihinde başta Yükseköğretim Kurumları olmak üzere bir çok paydaş kurum ve kuruluşu Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde ve Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde öğrencilerimizle buluşturduk ve İYTE Rektörü Sayın Prof. Dr. Yusuf BARAN'ı, Boğaziçi Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Burçin ÜNLÜ'yü ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi İzmir Tıp Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Gülru POLAT davet ettik ve hocalarımız bizleri onore edip öğrencilerimizle kıymetli paylaşımlarda bulundular.

Ekm

Pansiyonlarımızdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL liderliğinde Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN ve Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek 15 Ekim - 19 Ekim tarihleri arasında yolculuk dahil süren İstanbul Üniversite ve Kültür Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Nis

“Kendi potansiyelinin farkında olabilen kaç öğrencimiz var” sorusunun ardından giderek öğrencilerimizin önce kendilerini tanımalarını sonra ne yapmak istediklerini bilmelerini ayrıca bu yolda alın teri dökerek ilerlemelerini istedik.

Nis

Azimle çalışan ortaokul öğrencilerinin kendileri için en doğru seçimi yapabilmeleri amacıyla İzmir Fen Lisesi´nin eğitim ve öğretim faaliyetlerini onlara tanıtmak maksadıyla Eren Şahin Eronat OO Kariyer Gününe Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ desteğinde robot kulübü kaptanlarımız ile katıldık.

Ara

Birbirinden farkını ve özgünlüğünü bilerek üniversite hedeflerini belirleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde öğrencilerimize Boğaziçi Üniversitesi tanıtım görevlileri Boğaziçi Üniversitesinin özgün ve farklı yönlerini tanıttı, çeşitli meslekler hakkında bilgi verdi ve üniversitenin sağladığı fırsatları anlattılar.

Ara

Geleceğini planlayan ve yaptığı plana göre kararlılık ve azimle ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Ece YETİL koordinesinde ve Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA desteğinde 11. sınıf öğrencilerimiz Tepekule Kongre ve Sergi Merkezinde düzenlenen İzmir Eğitim ve Kariyer Fuarına katıldılar.

Ara

Sayın Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mehmet ERSAN ile Ege Üniversitesi ve İzmir Fen Lisesi İşbirliği ile öğrencilerimiz için neler yapabileceğimiz konusunda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Öğrenci İşlerinden Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Filiz KARAOĞLU, Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Barış DEMİRDAĞ, Kıymetli Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL ve Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´ten oluşan komisyonumuz Sayın Rektör Yardımcımızın makamında fikir teatisi yaptı.

Kas

Bilinçli bir şekilde hedef belirleyen ve planlı bir şekilde o hedefe doğru ilerleyen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Rehber Öğretmenimiz Ece YETİL koordinesinde 11. ve 12. Sınıf öğrencilerimize Yeditepe Üniversitesinden Mimarlık Bölümü Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ece CEYLAN BABA ve Uzmanlık Alanı Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yan Dal Uzmanlığı ise Neonatoloji olan Dr. Öğr. Ü. Mustafa BERBER Yeditepe Üniversitesini tanıttılar.

Nis

İzmir Fen Lisesi Eğitim Binasında ve Bahçesinde 04, 05 ve 06 Nisan 2018 tarihleri arasında Yükseköğretim Kurumları ile İzmir İlindeki Ortaöğretim Kurumlarını bir araya getirdik.

Mrt

Okulumuz tarafından lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak 04, 05 ve 06 Nisan 2018 tarihinde düzenlenecek olan “KARİYERİNE YÖN VERMEK İSTEYENLER İFL’DE BULUŞUYOR” etkinliklerimizde sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyacağız.

Ock

Üst dönem veya mezun olmanın hakkını verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Mezunlarımız Emine NURAL ÖZTÜRK ´14 ve Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN ´99 öğrencilerimizle hem Mezunlarımız Anlatıyor Etkinliği hem de Akıl Hocalığı (Mentor-Mentee) Çalışmaları yaptılar.