Etiket Sonuçları: mesleki

Eyl

4 Eylül 2023 tarihinde saat 09.00'da İzmir Fen Lisesi Konferans Salonunda Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2023 - 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Başı Mesleki Çalışma Programımız doğrultusunda faaliyetlerimize başladık.

Eyl

Mesleki çalışma dönemini verimli bir şekilde değerlendirip öğrencilerinin en iyisini yapabilmelerinde onlara yardımcı olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında Mesleki Eğitim Dönemimizde kurul, komisyon ve zümrelerimiz verimli bir şekilde çalıştı ve ihtiyaç duyulan eğitimleri de alarak 2021 - 2022 Eğitim ve Öğretim Yılı için gerekli hazırlıkları tamamladı.

Kas

Mevcut koşulları ve fırsatları iyi analiz edip okulu için en verimli eğitim ve öğretim faaliyetlerini planlayan ve gerçekleştirebilen nitelikli bir eğitim kadrosunun emanet edildiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Mahmut YILDIZ liderliğinde müdür yardımcılarımızın koordinesinde öğretmenlerimizin etkin çalışması ile mesleki çalışma dönemini verimli bir şekilde tamamladık.

Kas

Haz

Öğrencileri için fedakar bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2019 - 2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Mesleki Çalışmalarımızı Çalışma Programımız doğrultusunda çevrim içi olarak gerçekleştirdik. Tüm kurul ve komisyonlarımız çevrim içi olarak toplanmış, kararlar hem memurumuz hem yazmanlarımız tarafından kaleme alınmıştır. Oylamalar kamera açık ve ellerin görünür şekilde kaldırılmasıyla yapılmıştır. Zaman kısıtlaması olmaması ve kapsanmayan / konuşulmayan durum kalmaması için toplantılar oturumlara bölünmüş ve her oturumda yoklama kameralar ile alınmıştır.

Haz

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Mesleki Çalışma Programımız doğrultusunda faaliyetlerimize devam ediyoruz.

Eyl

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımız ilgili plan ve gündemimiz doğrultusunda gerçekleştirilmiştir.

Eyl

2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı için planlı ve özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Mesleki Çalışmalarımızı izlemek ve değerlendirmek için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU, Şube Müdürümüz Sayın Abdurrahman GÜNEŞ ve İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Maarif Müfettişleri Başkanlığı 8.Grup Maarif Müfettişlerinden Maarif Müfettişi Sayın Bülent SEMERCİOĞLU okulumuzu ziyaret ettiler.

Haz

Öğrencleri için fedakar bir şekilde emek veren öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığında yürütülen Mesleki Eğitim Çalışmalarımız 2017 - 2018 öğretim yılı için tamamlanmıştır.

Haz

Öğrencileri için özverili bir şekilde çalışan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ başkanlığındaki 2017 - 2018 Eğitim ve Öğretim Yılı Sene Sonu Öğretmenler Kurulu Toplantısını gündem maddelerimiz doğrultusunda gerçekleştirdik.