Etiket Sonuçları: model

Ekm

Öğrencilerimizin İngilizce'yi kullanarak öğrenmeleri ve konuşma becerilerini geliştirmeleri için katıldığımız Model Birleşmiş Milletler etkinliğine İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN liderlik etmiş olup etkinlik ile ilgili haberi Burcu hocamız kaleme almıştır:

Nis

Öğrencilerimizin yaptıkları buluşları veya tasarladıkları faydalı modelleri patentleyebilmeleri için onlara destek olacak öğretmenlerimize ve okul yönetimimize Türk Patent Enstitüsü ve Milli Eğitim Bakanlığı arasındaki işbirliği kapsamında eğitim verildi.

Ara

Her şart altında en iyi şekilde dil eğitimi alırken İngilizce'yi kullanarak öğrenen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İngilizce Zümre Başkanımız Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde hem fırçasıyla hem diliyle okulumuzu her platformda nitelikli bir şekilde temsil ederken akranları arasında kendini fark ettiren değerli öğrencimiz Birnur, Çin Delegesi olarak yer aldığı Kadir Has Üniversitesi Model Birleşmiş Milletler Eğitim Konferans'ında (Kadir Has University Model United Nations Training Conference'20) En İyi Delege Ödülü (Best Delegate Award) kazanarak etkinlikte İzmir Fen Lisesi farkını gösterdi.

Ara

ODTÜ Toplum ve Bilim Uygulama ve Araştırma Merkezi (TBM) tarafından gerçekleştirilen "Engelsiz Yaşam İçin 3 Boyutlu Modelle!" temalı üç boyutlu modelleme yarışmasına kendi çabası ile katılan öğrencimiz Burak Sina AKBUDAK LİSE KATEGORİSİNDE BİRİNCİ olmuştur.

Nis

Uluslararası çalışmalara yatkın, uluslararası problemleri takım olarak çözebilen ve İngilizce konuşma becerilerini kullanarak geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 15 kişilik öğrenci grubumuz IGMUN2019 Model Birleşmiş Milletler Konferansına katılmıştır. Burcu öğretmenimizin kaleminden "IGMUN Konferansının Ardından..." başlılık haberimizi okuyabilirsiniz.

Haz

Yabancı dili tematik çalışmalarda kullanarak öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın koordinesinde öğrencilerimiz IGMUN ve OZYMUN´a katıldılar.

Ara

Okul Müdürümüzün uygun görüşü doğrultusunda Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ koordinesinde eğitim uzmanları öğrencilerimize Beyin Odaklı Öğrenme Modeli konusunda seminer verdiler.