Etiket Sonuçları: sergi

Mrt

55.'si düzenlenen TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 4 Proje ile okulumuzu temsil ettiğimiz İzmir Bölge Finallerinin son gününde Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman Ekici sergi anı köşesinde öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle fotoğraf çektirerek öğrencilerimizi onore etti.

Mrt

55.'si düzenlenen TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında 4 Proje ile okulumuzu temsil ettiğimiz İzmir Bölge Finallerinin ikinci gününde Aydın İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Süleyman Ekici Matematik Projemizin sergilendiği masada öğrencilerimizle fotoğraf çektirerek öğrencilerimizi onore etti.

Mrt

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında 12 alanda toplam 27.013 başvurudan 1.440 proje, yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda yarışmanın bölge aşaması proje değerlendirmelerine katılmaya hak kazandığı 21 Mart 2023'te TÜBİTAK'ın İnternet Sitesinden duyuruldu. Okulumuz bünyesinde yapılan çalışmalardan 7 tanesi İZMİR BÖLGE SERGİSİNE davet edildi. İlgili yarışmanın proje değerlendirmeleri 3-4 Nisan 2023 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacaktır.

Tem

Bilim ve sanat ile yoğrulmuş zeki, azimli ve kararlı gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda İFL medya Kulübü Danışman Öğretmeni Sertaç ATEŞ koordinesinde alanında seçkin çalışmalara imza atmış birbirinde değerli jüri üyelerimizin desteğinde İFL Medya Kulübü Başkanımız Arda AYÇA, İFL Medya Kulübü Başkanımız Nil Deniz SÖZVER ve İFL Medya Kulübü Fotoğrafçılık (Anı Yakaladık Anımız Oldu) Komisyonu Bşkanı Ceyda BURSALI tarafından düzenlenen İzmir Fen Lisesi Öğrencileri Arası Fotoğraf Yarışması 2021 gerçekleştirildi ve bu yarışmaya katılan eserlerden Sanal Sergi oluşturuldu.

Şbt

Bilimsel yöntem ve teknikleri kullanarak öğrenmelerini ve bilim insanı olma yolunda sağlam adımlarla ilerlemelerini istediğimiz öğrencilerimiz 51.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için hazırlamışlar ve İzmir Bölge Sergisinde okulumuzu 7 Proje ile temsil etmek için TÜBİTAK'tan davet almışlardır.

Ekm

Tarih, kültür ve sanat kelimelerinin yankı bulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 10. Sınıf öğrencilerimiz "İlk Adımdan Kurtuluşa Sergisi" isimli Samsun'dan başlayıp İzmir'de son bulan milli mücadelemiz ile ilgili eserlerin sergilendiği etkinliğe katıldılar.

Mrt

İnsanlık yararına proje geliştiren gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNDE 9 (dokuz) Araştırma Projemiz masalarında projelerini sunmaya devam ediyorlar.

Şbt

Bilimi hem kitaptan hem laboratuvardan hem de sahadan öğrenen projeci gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNDE 9 (dokuz) Araştırma Projemiz masalarında projelerini sunmaya devam ediyorlar.

Şbt

Kendine yakışanı yapan genç bilim insanlarının okulu İzmir Fen Lisesinde 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNDE 9 (dokuz) Araştırma Projemiz masalarında projelerini sunmaya başladılar.

Şbt

"Salı sallanır da bu kadar mı sallanır? Bu düpedüz 9.0´lık deprem... İzmir Fen Lisesi üzerindeki tozları silkiyor!" dedirten çalışmalara imza atan öğrenci ve öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 50.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışması İZMİR BÖLGE SERGİSİNE 9 (dokuz) Araştırma Projemiz davet edilmiştir.

Ara

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bugüne kadar hiç görülmeyen fotoğrafları, kullandığı özel eşyaları, yazdığı mektupları ve birçok objelerin yer aldığı Büyük Dahi Gazi Mustafa Kemal sergisini Değerli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER koordinesinde 9. Sınıf Öğrencilerimiz ziyaret ettiler.

Nis

Bilim insanı olma yolunda fark yaratarak ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2 projemiz Dr. İbrahim Arıkan Ulusal ve Uluslararası 27. Araştırma Projeleri Yarışmasına davet edildi.

Mrt

İlme ve fene gönül verenlerin oluşturduğu büyük bir aile olan okul İzmir Fen Lisesi TÜBİBAK Bölge Sergisinde Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN ve Kıymetli Kimya Zümresi Başkanı Hakan ERYUVA öncülüğünde önce rüzgar sonra fırtına oldu.

Mrt

Bilim insanı olma yolunda kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var. Değerli Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN´un danışmanlığını yaptığı pahabiçilmezlerimizden ikisi Şiir ve Kamil ile Kıymetli Kimya Zümre Başkanımız Hakan ERYUVA´nın danışmanlığını yaptığı pahabiçilmezlerimizden ikisi Ilgın ve Ezgi´nin Projeleri 12 Mart - 14 Mart Tarihleri arasında TÜBİTAK Bölge Sergisinde 4 ve 5 numaralı tanıtım masalarında sergilenmektedir.

Nis

Öğrencilerimizin kitap okumalarını teşvik eden İzmir Fen Lisesi yine Kitap Fuarındaydı. Değerli Edebiyat Öğretmenimiz Zeynep SAVRAN ve Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Çiğdem YENER´in koordinesinde veli izin dilekçesi getiren istekli öğrencilerimizi okul sosyal etkinliklerimiz kapsamında İzmir Enternasyonal Fuarında düzenlenen İzmir Kitap Furaına götürdük.

Şbt

Öğrencilerimizin okul içinde olduğu kadar okul dışında da mevcut fırsatları değerlendirerek kendilerini geliştirmelerine zemin sağlayan İzmir´in Çınarı İzmir Fen Lisesi´nden yine bir etkinlik haberimiz var.