Etiket Sonuçları: yemek

Eyl

30 Ağustos 2022 - 04 Eylül 2022 tarihleri arasında 5. kez düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivalinde yarışmacı grupların ulaşım, yemek ve konaklama ihtiyaçları ücretsiz olarak TeknoFest tarafından karşılanmıştır.

Mrt

24 Mart 2022 tarihinde okulumuz yemekhanesinde Aylık Yemek Çizelgemizde belirttiğimiz gibi tüm okulun mutlulukla katıldığı mangal yemeğimizi gerçekleştirdik.

Ock

Aşçı kadrosunun ve yemek listesi komisyonunun performansı ile her geçen gün öğrencilerimizin beğenisini yükselten yemekhaneye sahip okul İzmir Fen Lisesinde Okul yönetimimizin sıkı ve disiplinli takibinde yemek listesi komisyonumuzun koordinesinde aşçı kadromuzun desteğinde yemekhanemizde öğrencilerimizin mennuniyertlerini her geçen gün artırırken gelenekselleşen AYLIK MANGAL etkinliğimize bu aya özgü BAKLAVA'da katabildik.

Ock

Çeşitli akademik, sosyal ve kültürel çalışmalarda veya spor - sanat alanında başarı sağlamış ekiplerini küçük organizasyonlar ile kutlarken tüm öğrencilerinin katıldığı ve tüm okulun motivasyonunu yüksek tutmak için büyük organizasyonlara da imza atan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ öğrencilerimize söz verdiği ve tüm okulun mutlulukla katıldığı mangal yemekleri devam ediyor.

Eyl

Öğretmenler arası iletişimin ve işbirliğinin kuvvetli olduğu okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde İngilizce Öğretmenimiz Alime ZENGER'in koordinesinde okulumuzdan emekli olan biyoloji öğretmenimiz Ahmet Dikmen ile vefa yemeğinde buluştuk.

Haz

Kurum kültürü, birlik ve beraberliği ile sıcak bir ortama sahip okul İzmir Fen Lisesinde Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL'ün koordinesinde öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile geleneksel sene sonu akşam yemeğimizi oruç tutan öğretmen ve öğrencilerimizle birlikte iftar saatinde gerçekleştirdik.

Haz

Her biri birbirinden değerli ve özel olan öğrencileri ve öğretmenleri ile İzmir Fen Lisesi´nde, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU´nun onur konuğu olarak katıldığı Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın ev sahipliği yaptığı Pansiyonumuzdan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL´ün koordine ettiği hem iftar hem de yıl sonu akşam yemeğimizi düzenledik.

Mrt

Geleneklerine bağlı bir okul İzmir Fen Lisesi´nde güzel bir buluşma haberimiz var. IFL Mezunlarından oluşan tertip heyetimizin titiz çalışması sonucunda 8 MART 2018 perşembe günü Bornova´da Ege Üniversitesi Lokalinde mezunlarımız ve öğretmenlerimiz buluştular.