Kimyacılardan Gümüş Madalya Geldi

Bilime gönül verenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yine bir bilimsel başarı haberimiz var. Kazakistan´ın başkenti Astana´da 51´incisi düzenlenen Uluslararası Mendeleyev Kimya Olimpiyatları´nda Türk Milli Takımında yer alan Ceylan ve Cennet şanlı bayrağımızı layıkıyla temsil edip üstüne bir de bir gümüş madalya getirdiler.

51.si düzenlenen Uluslararası Mendeleyev Kimya Olimpiyatları´na ilk kez katılan Türk Milli Takımında yer alan ve Gümüş Madalya kazanan Ceylan sınav biçiminin Türkiye´dekinden farklı olduğunu dile getirdi. Ajansa yaptığı açıklama Ceylan, "Tüm arkadaşlarımızla takım olarak elimizden geleni yaptık. Ben gümüş madalya aldım. Mutluyum. Umarım ileride yarışmalarda daha iyi derece alırım." dedi.

Pahabiçilmezlerimizi yetiştiren Değerli Velilerimize, İFL Kimya olimpiyat takımı Danışman Öğretmeni Dr. Barış DEMİRDAĞ´a, neredeyse 3 yılını kimya olimpiyatlarına veren ve azimle çalışmalarına devam eden Ceylan ve Cennet´e ve diğer tüm paydaşlara emeklerinden dolayı teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

Kimyacılardan Gümüş Madalya GeldiKimyacılardan Gümüş Madalya GeldiKimyacılardan Gümüş Madalya GeldiKimyacılardan Gümüş Madalya GeldiKimyacılardan Gümüş Madalya Geldi

Yayın: 29.04.2017 - Güncelleme: 22.11.2023 09:53 - Görüntülenme: 3386