Okul Aile Birliğimizin Kurul ve Komisyon Belirleme Toplantısı

İzmir Fen Lisesi Okul Aile Birliği 28/10/2016 Cuma günü kurul ve komisyon üyelerini belirlemek için toplanarak aşağıdaki gibi yetkilendirilmiştir.

İZMİR FEN LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU

Yönetim Kurulu Başkanı                              : Fuat ÖZLÜTURHANLAR (532 5113944)

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı                 : Nüket ERHAN (552 4744799)

Muhasip Üye                                            : Bilgin KIZILIRMAK (506 4833967)

Üye                                                       : Dilek TOPTAN (532 2557294)

Üye                                                       : Şenay ANIK (505 3161069)

İzmir Fen Lisesi Okul aile Birliği adına TC Ziraat Bankası Ege Tıp Şubesinde ki vadeli ve vadesiz hesap açmaya, hesaplardan Para çekme ve her türlü işlem yapmaya Yönetim Kurulu Başk. Fuat Özlüturhanlar  ve münasip üye Bilgin Kızılırmak yetkili kılınmıştır.

BANKA HESAP NO: ZİRAAT BANKASI EGE TIP ŞUBESİ HESAP NO: 7220556-5001

IBAN NO: TR560001001446072205565001

İZMİR FEN LİSESİ OKUL AİLE BİRLİĞİ YÖNETİM KURULU VE KOMİSYON GÖREV DAĞILIMI

DİSİPLİN KURULU                                           : Şenay Anık- Saffet Özden