T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / BORNOVA - İzmir Fen Lisesi

Veli Toplantımızı Yaptık

2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönem için öğrencilerimizin okuldaki durumlarını velilerimizle paylaşmak, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğretmen üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla 11.12.2016 tarihinde veli toplantısı yapıltık.

2016 - 2017 Eğitim ve Öğretim Yılı Birinci Dönem için öğrencilerimizin okuldaki durumlarını velilerimizle paylaşmak, gözlemlenen olumlu ve olumsuz davranışları görüşmek, bu konuda okul idaresi-veli-öğretmen üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla 11.12.2016 tarihinde veli toplantısı yapıltık.

Veli Toplantımızdan önce Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK öğretmenler odasında öğretmenlerimizle kısa bir ön toplantı yaptı. Bu toplantının ardından Okul Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU ve Okul Müdür Yardımcımız Faruk KÖŞKER Toplantı Gündem Maddelerini, Haftalık Ders Çizelgelerini, Derse Giren Öğretmenleri, İmza Listelerini, Devam - Devamsızlık Durumları Listelerini ve Ara Karneleri her sınıf için Sınıf rehber Öğretmenlerine verdiler. Tüm sınıf rehber öğretmenleri gündem maddeleri ışığında 11.00´da kendi sınıflarında sınıf veli toplantısını yaptılar. Sınıf Rehber Öğretmenlerin açıklamalarından sonra ders öğretmenleri derslerine girdikleri sınıflara giderek dersi ile ilgili genel açıklamalarda bulundular. Genel açıklamaların ardından bireysel görüşmeler yapıldı. Veli-Öğretmen Görüşme saatleri hatırlatıldı. 11.00 - 15.30 arasında geniş katılımla gerçekleşen veli toplantımız verimli geçti.

Veli toplantımıza iştirak eden tüm velilerimize ve emektar öğretmenlerimize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız...

 

Toplantı Gündem Maddeleri

1. Sınıf Öğretmenin açılış konuşması ve yazmanın seçilmesi

2. Öğrenci-Veli-Öğretmen işbirliğinin önemi

3. Başarıyı artırmak için velilere tavsiyelerde bulunulması ve Ara Karnelerin dağıtılması

4. Öğrenci devam-devamsızlık takibi, Öğrencilerin Özürsüz Devamsızlığını Önleme Eylem Planı hakkında bilgi verilmesi

5. Temizlik, tertip, düzen okul kurallarına uyma

6. Yetiştirme ve Destekleme Kursları hakkında bilgilendirme

7. Dereceye girecek öğrencilerin ödüllendirilmesi hakkında bilgilendirme

8. Zilsiz Okul ve Zaman yönetimi hakkında bilgi verilmesi

9. Teknoloji Güvenli Kullanma Etkinliği hakkında bilgi verilmesi

10. 8383 MEB Mobil Bilgi Servis hakkında bilgi verme (Servise üye olmak için: ÖĞRENCİ TC KİMLİK NUMARASINI yaz 8383’e gönder.)

11. Pansiyon hakkında bilgi verilmesi

12. Olimpiyat ve Projeler hakkında bilgi verilmesi

13. Dilek ve Temenniler

14. Kapanış.

Veli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı YaptıkVeli Toplantımızı Yaptık

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 13.12.2016 - Güncelleme: 22.11.2023 09:43 - Görüntülenme: 8171
  Beğen | 0  kişi beğendi