Atatürk'ün Ebediyete İntikalinin 83. Yıl Dönümü

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Büyük Önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İntikalinin 83. Yıl Dönümü Anma Törenini anlamına uygun şekilde gerçekleştirdik.

TÖREN PROGRAMIMIZ

- Programın Sunulması (Azra ve Emir)

- Çelenk Sunumu

- İki Dakikalık Saygı Duruşunda Bulunulması ve İstiklal Marşımızın Okunması

- Müdür Başyardımcımız Sayın Dr. Filiz KARAOĞLU'nun Günün Anlam ve Önemi ile İlgili Konuşmaları

- Vural Vahit Suiçmez'in "Mustafa Kemal Seslense" isimli Şiirini Öğrencimizin Seslendirmesi (İclal)

- İzmir Fen Lisesi Öğretmenlerini Temsilen Matematik Öğretmenimiz Davut KASAR'ın Günün Anlam ve Önemi ile İlgili Konuşması

- İzmir Fen Lisesi Öğrencilerini Temsilen Öğrencimizin Günün Anlam ve Önemi ile İlgili Konuşması (Arda)

- İsimli Şiiri Öğrencimizin Seslendirmesi (Zümra)

- Öğrencilerimizin Hazırladıkları Atatürk Özel Videosunun İzlenmesi

- Atatürk Orotoryosu (Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ ve Öğrencilerimiz)

- Kapanış

DİĞER ETKİNLİKLERİMİZ

- İl / İlçe Programına katıldık.

ETKİNLİK KOMİTEMİZ

- Müdür Başyardımcımız Sayın Dr. Filiz KARAOĞLU

- Müdür Yardımcımız Eylem KILIÇASLAN

- Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Zehra Handan EKİCİ