DynEd Çalışanlar Ödülleri Kapar

DynEd çalışmalarında planlı bir şekilde ve seviyelerine göre İngilizce öğrenen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ile Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde DynEd çalışmasında arkadaşlarına örnek olacak başarı sergileyen öğrencilerimize sertifikaları Değerli Müdür Yardımcılarımız tarafından verildi.

Değerli öğretmenlerimize ve kıymetli öğrencilerimize çalışmalara ayırdıkları zaman ve verdikleri emek için teşekkür eder çalışmalarda gösterdikleri performanstan ötürü değerli öğrencilerimizi tebrik ederiz.

DynEd Çalışanlar Ödülleri KaparDynEd Çalışanlar Ödülleri KaparDynEd Çalışanlar Ödülleri Kapar

Yayın: 09.03.2019 - Güncelleme: 29.07.2024 10:36 - Görüntülenme: 842