Etiket Sonuçları: 2016

Mrt

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2016 mezunlarımızın YGS ve LYS Ham Puan Sıralamaları haberimizde gösterdiğimiz tablodaki gibi olmuştur. Başta Ramazan Dayı ve pahabiçilmezlerimiz olmak üzere, okul yönetimimize, eğitim ve öğretim kadromuza, velilerimize, mezunlarımıza ve tüm paydaşlarımıza YGS ve LYS başarımızdaki emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. İyi ki varsınız.

Şbt

Mevzuat doğrultusunda, planlı ve disiplinli bir şekilde "her zaman her alanda en iyi olmak" vizyonuna sahip İzmir Fen Lisesi´nden bir toplantı haberimiz var.

Ara

Öğrencilerimizin başarıları takdir edildiği ve karşılığı verildiği müddetçe daha iyi sonuçlar elde edilir anlayışı ile hareket eden Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK´in uygun görüşü doğrultusunda Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER´in sunumuyla Değerli Bilgisayar Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in Danışmanlığını yaptığı Bilgisayar Olimpiyat Takımımız 2016´nın son madalyalarını aldı.

Kas

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek Hanım koordinesinde İFL 1999 Mezunu Dr. İlkay GÜLTAŞ okulumuzu ziyaret etmiş ve öğrencilerimizle konferans salonunda deneyimlerini paylaşmıştır.

Kas

Öğrencilerimizin İzmir Fen Lisesi´nin engin kültürel ve akademik birikiminden yararlanmasını her zaman destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un talimatları doğrultusunda Değerli Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖZSÜZ koordinesinde İFL 1999 Mezunu Dr. İlkay GÜLTAŞ okulumuzu ziyaret etmiş ve öğrencilerimizle konferans salonunda deneyimlerini paylaşmıştır.