Etiket Sonuçları: 2018

Ara

Geleceğin milli teknolojilerine imza atıp uluslararası projelerin baş mühendisleri olacak öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ 12 robotçumuza ödüllerini verdi.

Ara

Dil becerilerini kullanarak kalitelerini gösteren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR koordinesinde 13 kişilik öğrenci grubumuz ECOTRAIN18 Model Birleşmiş Milletler Eğitimi Konferansına katılmıştır. Burcu öğretmenimizin kaleminden "İFL 2018 MUN Serüvenine ECOTRAIN18 İle Başladı" başlılı haberimizi okuyabilirsiniz.

Kas

Bilişim çağının işleyen demiri İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sertaç ATEŞ koordinesinde Avrupa Birliği Kodlama Haftası (EU Code Week) ve Bilgisayar Bilimi dersleri kapsamında öğrencilerimiz kodluyorlar.

Ekm

Utanmasalar pansiyondaki yataklarına elektronik devreleri veya yaptıkları robotları götürüp onlarla uyuyacakların okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın önderliğinde Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ ve Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR koordinesinde 12 robot kulübü öğrencimiz 4 ekip oluşturup 5 robot yaparak IZTECH Roboleauge 2018´de Çizgi Labirent Kategorisinde Birincilik ödülü ve tüm kategorilerde İZMİR FEN LİSESİ Robot Kulübü olarak IRL Özel Ödülünü kazandılar.

Eyl

Her yeni yıl köklerinden gelen enerji ile tazelenen okul İzmir Fen Lisesi´nde 2018 - 2019 Eğitim ve Öğretim Yılı Açılış Törenimiz okulumuzun kapalı spor salonunda gerçekleştirildi.

Eyl

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 mezunlarımızın TYT ve AYT Puanları ve Başarı Sıralamaları haberimizde gösterdiğimiz tablodaki gibi olmuştur.

Ağu

ÖSYM´nin açıkladığı 2018 YKS sonuçlarına göre ilk 100´de 16 Derece, İlk 1000´de 93 derece ve Tam Burslu olarak MIT´e kabul alan bir öğrencisi ile "İFL YİNE BAŞARDI" dedik.

Tem

76 Ülkenin katıldığı bu yıl Slovakya ve Çek Cumhuriyetinde 19 Temmuz - 29 Temmuz 2018 tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Kimya Olimpiyatlarında İFL Olimpiyat Takımları Kaptanımız ve Kimya Olimpiyatçımız Ceylan CEYLAN ülkemize Altın Madalya kazandırdı.

May

Vefanın ne demek olduğunu bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Zehra Handan EKİCİ koordinesinde Mezunlarımızın desteğinde IFL Tiyatro Topluluğu, Kurucu Müdürümüz İhsan Kurt Anısına Anton ÇEHOV´un "Sevgili Doktor" isimli eserini sahnelediler.

Ock

Nitelikli ve özverili çalışmalar sonucunda mutlu ve huzurlu geçen bir öğretim dönemini daha bitirmenin haklı gururu ile 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Kanaat Dönemi İzmir Fen Lisesinde sona ermiştir.