Etiket Sonuçları: 2202

Tem

28 Temmuz 2023 tarihinde açıklanan 31. TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 1. Aşama Sonuçlarına göre 24 öğrencimiz 1. aşamayı geçerek yaz okuluna katılma ve 2. aşama sınavına girme hakkı kazandı.

Eyl

Etkin çalışan ve öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini kullanalarına yardımcı olan Model Birleşmiş Milletler Kulübümüz çalışmalarına başlamış olup MUN toplantılarının en iyi delege ödüllerini toplayan mezun öğrencimiz Birnur'un deneyim paylaşımı ile dönemin ilk toplantısını yaptılar.

Eyl

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları Yaz Kampı 11 Eylül 2022 - 24 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenmektedir. Yaz kampına davet edilen öğrencilerimizden ilk hafta Matematik ve Bilgisayar ikinci hafta ise Fizik, Kimya, Biyoloji, Ulusal Astronomi ve Astrofizik ekiplerimiz Afyonkarahisar'da yüz yüze eğitime katılacaklardır. Yüz yüze olmayan haftada da çevrim içi olarak öğrencilerimiz derslerine devam edeceklerdir.

Eyl

TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları Yaz Kampı 11 Eylül 2022 - 24 Eylül 2022 tarihleri arasında düzenlenmektedir. Yaz kampına davet edilen öğrencilerimizden ilk hafta Matematik ve Bilgisayar ikinci hafta ise Fizik, Kimya, Biyoloji, Ulusal Astronomi ve Astrofizik ekiplerimiz Afyonkarahisar'da yüz yüze eğitime katılacaklardır. Yüz yüze olmayan haftada da çevrim içi olarak öğrencilerimiz derslerine devam edeceklerdir.

Ağu

Müfredat sınırlarının dışına taşan ve bilimle iç içe yaşayan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin himayelerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit koordinesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu'nun yakın desteğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzun takibinde TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları Birinci Aşama Sınavı Sonuçlarına göre 32 öğrencimiz 2. Aşama ve Yaz Okuluna geçmeye hak kazandı.