Etiket Sonuçları: 2204D

Ara

9 Ekim 2022 tarihinde 2204-D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Çağrı Duyurusu öğrencilerimizle paylaşıldı ve proje kapsamında bir çok ekibimiz araştırmalarını yoğunlaştırdı. Kimya Öğretmenimiz Hakan ERYUVA danışmanlığında proje çalışmasına başlayan 10. Sınıf öğrencimiz Çağla, toprak beslemesi ile ilgili araştırması kapsamında Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Doç. Dr. Mahmut TEPECİK ile 26 Ekim 2022 tarihinde görüştü ve kendisinden 2204D kapsamında etik kurallar içinde yardım aldı.

Tem

TeknoFest kapsamında gerçekleştirilen 2204D TÜBİTAK Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışmasında Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN danışmanlığında hazırladıkları projeleri ile okulumuzu temsil eden öğrencilerimiz Ayşenur BAYER, Ceren YENİDENİZ ve Nisa İLTEKİN Toplumsal Farkındalık alanında TÜRKİYE İKİNCİSİ oldular.

Tem

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından düzenlenen TÜBİTAK 2204D Lise Öğrencileri İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışmasında, Proje Danışmanlığını Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren COŞKUN'un yaptığı ve öğrencilerimiz Ayşenur BAYER, Nisa İLTEKİN ve Ceren YENİDENİZ'in hazırladığı proje ön değerlendirmeyi geçip final yarışmasına katılmaya hak kazandı.