Etiket Sonuçları: 2204a

Nis

55.si düzenlenen TÜBİTAK 2204A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Biyoloji Alanı Birincisi Çağla Şirin ve Aliberk Sandıkçı (Kimya Öğretmenimiz Hakan Eryuva), Yazılım Alanı Birincisi Öykü Akarsu, Hikmet Efe Canikli ve Yavuz Selim Karahan (Kimya Öğretmenimiz Dr. Gülseren Coşkun) ve Matematik Alanı İkincisi Barkın Özsoy, Bilge Şule Yıldız ve Ekin Önal (Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Sertaç Ateş) olmuştur. Öğrencilerimizi ve Danışman Öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Öğrencilerimiz için emek veren ve zaman ayıran başta öğretmenlerimiz olmak üzere tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri temel, sosyal ve uygulamalı bilim alanlarında çalışmalar yapmaya teşvik etmek, çalışmalarını yönlendirmek ve mevcut bilimsel çalışmalarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması için hazırlanan öğrencilerimiz 19 Ocak 2024 saat 23.55'e kadar tamamladıkları araştırmaların raporlarını sisteme yükleyerek başvurularını yaptılar.

Haz

9 Haziran 2023 tarihinde katıldığımız bilimsel etkinliklerden biri TÜBİTAK 2204A Proje Yarışması Türkiye Finalleriydi. Okul tarihimizde ilk kez TÜBİTAK 2204A Proje Finallerinde 2 Birincilik ve 1 İkincilik aldık. 54. Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında iki tane BİRİNCİLİK bir tane de İKİNCİLİK alan ekiplerimizi başarılarından ötürü kutluyoruz.

Nis

TÜBİTAK 2204A kapsamında proje çalışması yaparak İzmir Bölgesinde Coğrafya, Teknolojik Tasarım ve Yazılım alanlarında Bölge Birincisi olarak Türkiye Finallerine katılma hakkı kazanan öğrencilerimizi, proje danışmanı öğretmenlerimizi ve tüm paydaşlarımızı tebrik ederiz.

Mrt

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 2204-A Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması kapsamında 12 alanda toplam 27.013 başvurudan 1.440 proje, yapılan jüri değerlendirmesi sonucunda yarışmanın bölge aşaması proje değerlendirmelerine katılmaya hak kazandığı 21 Mart 2023'te TÜBİTAK'ın İnternet Sitesinden duyuruldu. Okulumuz bünyesinde yapılan çalışmalardan 7 tanesi İZMİR BÖLGE SERGİSİNE davet edildi. İlgili yarışmanın proje değerlendirmeleri 3-4 Nisan 2023 tarihleri arasında çevrim içi olarak yapılacaktır.

Mrt

17 Mart 2022 Perşembe günü düzenlenen TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İzmir Bölge Sergisi'nde 3 Projemiz ödül aldı.

Mrt

14 Mart 2022 Pazartesi günü 9 araştırma projemizin davet edildiği TÜBİTAK 53. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri İzmir Bölge Sergisi'nin açılış töreni gerçekleştirildi.

Mrt

11 Mart 2022 Cuma Günü Bayrak Törenimizde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ okulumuzu 14 - 17 Mart 2022 tarihleri arasında düzenlenecek olan TÜBİTAK 2204A İzmir Bölge Sergisinde 9 proje ile temsil edecek öğrencilerimizi sahneye davet ederek orone etti.

Şbt

14 Şubat 2022 tarihinde Kimya Öğretmenimiz ve Bilim Kurulu Proje Sorumlumuz Gülseren COŞKUN koordinesinde 15 projemiz 53.´sü düzenlenecek olan TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması için ebideb sistemine yüklenmiştir.

Şbt

10 Şubat 2022 tarihinde okulumuzun bilim kurulu çok amaçlı odasında, proje danışman öğretmenlerinin koordinesinde öğrencilerimiz 2021 Nisan ayından bu yana yaptıkları araştırma projelerinin raporlarına son şekillerini verip son güne kalmadan TÜBİTAK 2204A için başvurularını gerçekleştiriyorlar.

Ağu

TÜBİTAK tarafından düzenlenen 52. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Final Yarışmasında birincilik, ikincilik ve üçüncülük ödülü alan proje sahibi öğrenciler için sergi ve ödül töreni, "Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisi" kapsamında, 24-25 Ağustos 2021 tarihlerinde, Ankara ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi'nde düzenlendi.

Nis

52.´si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projesi Yarışması için İzmir İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ömer Yahşi'nin himayelerinde İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet Yiğit koordinesinde Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir Kadıoğlu'nun yakın desteği ile hazırlanan 2 projemiz İzmir Bölge Sergisinde Biyoloji Alanında BİRİNCİLİK ve Matematik Alanında İKİNCİLİK alarak okulumuzu temsil etmişlerdir. Biyoloji Alanında BİRİNCİLİK kazanan projemiz ise İZMİR'i TÜBİTAK 2204A Türkiye Finallerinde temsil edecektir.