Etiket Sonuçları: 4006

Mrt

5-6 Mart 2024 tarihleri arasında öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını desteklemek amacıyla TÜBİTAK 4006B Bilim Fuarı İFL 2024´ü Bornova Kaymakamı Sayın Muzaffer ŞAHİNER'in teşrifleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa İSLAMOĞLU'nun katılımı ile düzenledik.

Haz

Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN koordinesinde düzenlediğimiz TÜBİTAK 4006 - İFL 2022 Bilim Fuarımızda projelerini sergileyen öğrencilerimize 3 Haziran 2022 Cuma Günü Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ katılım sertifikası vererek öğrencilerimzi makamında onore etti.

May

16-17 Mayıs 2022 tarihleri arasında öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını desteklemek amacıyla TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı İFL 2022´i Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL'in teşrifleri ile düzenledik.

Ekm

Öğrencilerimizin okul içinde bilimsel çalışmalar yapmasını, gerçek hayat problemleri tespit edip problemlerin çözümüne yönelik araştırma projeleri hazırlamalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı İFL 2020´yi düzenledik.

Ağu

Bilimsel çalışmalarını sergileme fırsatını kullanan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulu Proje Koordinatörümüz Ergül ATICI GÜVEN (Matematik) danışmanlığında hazırlanan başvurumuz onaylanarak yıl içindeki yine okulumuzda Bilim Fuarı düzenleme isteğimiz TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görülmüştür.

May

Bilim insanı olma yolunda projeler yaparak ilerleyen azimli ve çalışkan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın liderliğinde Değerli Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN koordinesinde proje danışman öğretmenlerin desteğinde yapılan İFL 2020 - TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Başvurumuz onaylandı.