Etiket Sonuçları: Alman

Ağu

Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU koordinesinde Almanca'nın konuşularak öğrenilmesi, sene içindeki performansların değerlendirilmesi, ekip çalışması becerilerinin geliştirilmesi, Almanca müsamere çalışmalarının okul kültürüne eklenmesi, yarışma ve sahne performansları ile öğrencilerimizin çok yönlülüklerinin pekiştirilmesi ve ödül töreni yapılması amacıyla 9. sınıflarımızdan 11. sınıflarımıza kadar geniş bir öğrenci kitlesinin katılımı ile Haziran 2024'te 9. Sınıflar, 10. sınıflar ve 11. sınıflar için Türk-Alman Kültürü Kutlama Günü ve Madalya Töreni düzenlenmiştir.

Haz

Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU koordinesinde Alman Almanca'nın konuşularak öğrenilmesi, sene içindeki performansların değerlendirilmesi, ekip çalışması becerilerinin geliştirilmesi, Almanca müsamere çalışmalarının okul kültürüne eklenmesi, yarışma ve sahne performansları ile öğrencilerimizin çok yönlülüklerinin pekiştirilmesi ve ödül töreni yapılması amacıyla 9. sınıflarımızdan 11. sınıflarımıza kadar geniş bir öğrenci kitlesinin katılımı ile 1 Haziran 2023'te 9. Sınıflar için 7 Haziran 2023'te 10. sınıflar için ve 8 Haziran 2023'te 11. sınıflar için 7. ve 8. ders saatlerinde Almanca Günü 2023 etkinliği düzenlenmiştir.

Haz

10 Haziran 2022 Tarihinde Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU koordinesinde okulumuzda ilk kez geniş katılımlı Almanca Günü etkinliği yapılmıştır.

Ara

Sadece sınıfı geçmek için değil, hayat denen o güzel yolda ayakları yere daha sağlam basması için ders çalışan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İkinci Yabancı Dil Öğretmenimiz Mustafa Abacı koordinesinde öğrencilerimiz ders saatleri dışında Almanca Konuşma sınıfında Almanca öğrenmeye devam ediyorlar.

Ara

Şbt

"Wir lernen seit 2019 fortgeschrittenes Deutsch" diyen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde konuşma gruplarıyla birlikte ileri seviye Almanca çalışması yapan Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI 11. sınıfın istekli öğrencileri ile birlikte haftada iki gün yoğunlaştırılmış ileri düzey Almanca çalışması yapmaktadır.

Mrt

Deutscher Sprachklub´ı olan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde haftanın belirli saatlerinde buluşup Almanca konuşan öğrencilerimiz kurdukları Almanca Konuşma Kulübü ile Goethe Enstitüsünü ziyaret ettiler.

Nis

Mezunları dünyanın önde gelen firmalarında çalışan İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Almanca Zümre Başkanımız Mustafa ABACI koordinesinde Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Almanca Bölümü Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) Temsilcisi Sayın Ole Johann Thom tarafından "Almanya´da Yüksek Öğrenim ve Burs İmkanları" konusunda Türkçe hazırlanmış içerik, sunum dili İngilizce olarak 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize verilmiştir.

Kas

Azimle çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde 2017 - 2018 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Birinci Grup Sınavlar tamamlanmıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden ötrü teşekkür ederiz.

Nis

21.04.2017 Cuma Günü Bilim Fuarımızı ziyaret eden Bornova Kaymakamımız Sayın Mustafa GÜNDOĞAN´ı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU ve Eğitim Erkanı okulumuzun girişinde karşılamışlardır.

Nis

Öğrencilerimizin bilimle içiçe olmalarını, problemleri projelendirip araştırmalar yapmalarını, ürün geliştirmelerini veya bilimsel makale yayımlamalarını destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı İFL 2017´yi düzenledik.

Mrt

Öğrencilerimizin yabancı kültürleri tanımasını ve yabancı dil bilmesini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nden konu ile ilgili bir haberimiz var. Değerli Almanca Öğretmenimiz Hülya KAYA öğrencileri ile fuarda düzenlenen Alman Kültürü ve Dili ile ilgili etkinliğe gitti.

Şbt

En az bir yabancı dil bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nden yabancı dil ile ilgili bir haberimizi sizlerle paylaşıyoruz. Değerli Almanca Öğretmenimiz Hülya KAYA´nın koordinesinde düzenli aralıklarla yenilenen Almanca Köşemizde bu ayın teması "Yabancı Dil Olarak ALMANCA" oldu.

Şbt

Öğrencilerimizin yabancı dil becerilerini önemseyen ve en az iki yabancı dil bilmelerini sağlayan İzmir Fen Lisesi´nden yine güzel bir haberimiz var.