Etiket Sonuçları: Ankara

Ara

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ, Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN ve Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek 7 Aralık - 9 Aralık tarihleri arasında yolculuk dahil süren Ankara Üniversite ve Kültür Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Ara

Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Okul Psikolojik Danışmanımız ve rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ, Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN, Fizik Öğretmenimiz Serkan YOLCU ve Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde öğrencilerimiz belirlenen güzergah üzerinde hareket ederek 8 Aralık - 10 Aralık tarihleri arasında yolculuk dahil süren Ankara Üniversite ve Kültür Gezimizi vukuatsız olarak tamamlamıştır.

Ara

Değerlerini ve hedeflerini bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet GÜL liderliğinde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenlerimizden Değerli Matematik Öğretmenimiz Ergül ATICI GÜVEN ve Kıymetli Tarih Öğretmenimiz Ahmet KAMA koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz Ankara Üniversite Gezi ve Kültür Gezimiz kapsamında Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi ve Ankara'daki Üniversiteleri ziyaret etmişlerdir.

Kas

Değerlerini ve hedeflerini bilen öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Gezi Kulübü Danışman Öğretmenlerimiz Değerli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Kıymetli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ koordinesinde 11. sınıf öğrencilerimiz Anıtkabir, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Ankara'daki Üniversiteleri ziyaret etmişlerdir.