Etiket Sonuçları: Konferansı

Mrt

13 Mart 2023 tarihinde İzmir Ekonomi Üniversitesinde düzenlenen NASA'nın Uzay Yolculuğu Konferansına Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ ve İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde 48 öğrencimiz katılmıştır.

Haz

Sadece günlük hayatta değil akademik platformlarda da İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi MUN Delegeleri ile bu sefer İzmir Kız Lisesi´nin düzenlediği Model Birleşmiş Milletler konferansına hazır.

Haz

Sadece günlük hayatta değil akademik platformlarda da İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi 18 delegesi ile Takev Model Birleşmiş Milletler konferansına katılmıştır. Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın kaleminden ITSMUN Model Birleşmiş Milletler Konferansı 2017 haberimizi sizlerle paylaşıyoruz.

May

Sadece günlük hayatta değil akademik platformlarda da İngilizce´yi görerek, duyarak ve kullanarak yabancı dil öğrenenlerin okulu İzmir Fen Lisesi 18 delegesi ile Takev Model Birleşmiş Milletler konferansına hazır.

May

Değerli İngilizce Öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR´ın kaleminden MUNIAL Model Birleşmiş Milletler Konferansı 2017 haberimizi sizlerle paylaşıyoruz.