Etiket Sonuçları: ales

Mrt

Okulumuz Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanı Alev BAŞDAKOL koordinesinde 11. ve 12. sınıflarımızın katılımı ile her hafta veya iki haftada bir düzenlenen ALES Ağırlıklı TYT Türkçe Denemelerinin 12.'si ikinci dönem başında yapıldı ve ikinci dönemde de denemelere devam ediyoruz.

Ara

11. ve 12. Sınıf öğrencilerimizin Anlam Bilimi konularında kendilerini geliştirebilmeleri için Edebiyat Zümre Başkanımız Alev BAŞDAKOL koordinesinde ve edebiyat öğretmenlerimizin desteğinde sınav salonumuzda haftada en az 1 defa ALES (Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı) kapsamlı kazanım deerlendirme sınavları düzenlenmeye devam ediyor.

Tem

Her yıl başarıdan başarıya koşan Matematik Olimpiyat Takımımızın fırtına gibi estiği okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Matematik Öğretmenimiz Selçuk SAĞBAŞ'ın danışmanlığında Matematik Zümremizin desteğinde okulumuzda matematik olimpiyat çalışması yapan öğrencilerimizden Burak Karataş katıldığı Tales Matematik Uygulaması Türkiye Finallerinde BİRİNCİ olmuştur.