Etiket Sonuçları: almanca

Haz

Almanca Öğretmenimiz Sedat YOLCU koordinesinde Alman Almanca'nın konuşularak öğrenilmesi, sene içindeki performansların değerlendirilmesi, ekip çalışması becerilerinin geliştirilmesi, Almanca müsamere çalışmalarının okul kültürüne eklenmesi, yarışma ve sahne performansları ile öğrencilerimizin çok yönlülüklerinin pekiştirilmesi ve ödül töreni yapılması amacıyla 9. sınıflarımızdan 11. sınıflarımıza kadar geniş bir öğrenci kitlesinin katılımı ile 1 Haziran 2023'te 9. Sınıflar için 7 Haziran 2023'te 10. sınıflar için ve 8 Haziran 2023'te 11. sınıflar için 7. ve 8. ders saatlerinde Almanca Günü 2023 etkinliği düzenlenmiştir.

Haz

10 Haziran 2022 Tarihinde Almanca Zümre Başkanımız Sedat YOLCU koordinesinde okulumuzda ilk kez geniş katılımlı Almanca Günü etkinliği yapılmıştır.

Ara

Sadece sınıfı geçmek için değil, hayat denen o güzel yolda ayakları yere daha sağlam basması için ders çalışan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İkinci Yabancı Dil Öğretmenimiz Mustafa Abacı koordinesinde öğrencilerimiz ders saatleri dışında Almanca Konuşma sınıfında Almanca öğrenmeye devam ediyorlar.

Ara

Mrt

Deutscher Sprachklub´ı olan okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde haftanın belirli saatlerinde buluşup Almanca konuşan öğrencilerimiz kurdukları Almanca Konuşma Kulübü ile Goethe Enstitüsünü ziyaret ettiler.

Nis

Mezunları dünyanın önde gelen firmalarında çalışan İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Almanca Zümre Başkanımız Mustafa ABACI koordinesinde Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Almanca Bölümü Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) Temsilcisi Sayın Ole Johann Thom tarafından "Almanya´da Yüksek Öğrenim ve Burs İmkanları" konusunda Türkçe hazırlanmış içerik, sunum dili İngilizce olarak 11. ve 12. sınıf öğrencilerimize verilmiştir.