Etiket Sonuçları: arttırılmış

May

STEAM (Science, Technology, Engineering, Art nad Mathematics) faaliyetlerini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde Bilişim Haftası Kapsamında Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Son Sınıf Öğrencisi Kıymetli Gülsüm Hocamız 9. Sınıf Öğrencilerimize Arttırılmış Gerçeklik hakkında bilgi verdi ve Arttırılmış Gerçeklik Deneyimi yaşattı.

Nis

STEAM (Science, Technology, Engineering, Art nad Mathematics) faaliyetlerini destekleyen İzmir Fen Lisesi´nde İzmir İnternet Haftası Kapsamında Değerli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Ege Üniversitesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Son Sınıf Öğrencisi Kıymetli Mehmeh Can GÜLER Hocamız 9. Sınıf Öğrencilerimize ve  Bilgisayar Olimpiyatçılarımıza Sanal Gerçeklik hakkında bilgi verdi ve Sanal Gerçeklik Deneyimi yaşattı.