Etiket Sonuçları: atölye

Şbt

Pansiyonumuzdaki öğrencilerimiz için açılan halk eğitim kurslarımız devam ediyor.

Kas

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün himayelerinde İzmir EBA Ekibi tarafından her ay nitelikli ve verimli bir şekilde düzenlenen Lise Buluşmaları kapsamında 12 Kasım 2021 günü İzmir İl Koordinatörü Hülya Mahmutoğlu başkanlığındaki İzmir EBA ekibi tarafından 9. ve 10. sınıf öğrencilerimizden oluşan ekibimizle Dijital Dünyada Sesin Yolculuğu Atölye Çalışmasını yaparak öğrencilerimizin podcast, video ve radyo çalışmalarında kullanacakları medyaların seslerini işlemeleri için gerekli bilgi ve beceriyi öğrencilerimize kazandırdılar.

Ekm

Sosyal becerilerini geliştiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Türk Dili ve Edebiyatı Zümre Başkanımız Nebahat ÇELEBİ ile Değerli Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Handan EKİCİ koordinesinde Kıymetli İFL04 Mezunumuz Zeynep ADIGÜZEL ERDOĞAN desteğinde okulumuzun Kapalı Spor Salonunda İFL08 Mezunumuz Bilal AKAR 9. sınıf öğrencilerimize "Homo Ludens (Oynayan İnsan)" isimli tiyatro atölyesini üç oturumda yaparak öğrencilerimizin iletişim yeteneklerinin ve takım çalışması yapabilme becerilerinin artmasında öğrencilerimize destek olmuştur.

Haz

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Living Democracy" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Haz

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Teenagers in Europe Cultural Similarities and Differences" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Haz

eTwinning Okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Felsefe Grubu Öğretmenimiz Gülşen ÖZSOY koordinesindeki eTwinning Ekibimiz "Felsefe Atölyesi" isimli eTwinning Proje Panosunu öğrencilerimizin beğenisine sundu.

Nis

Mars´a robot indirmeden önce 4. kattan yere yumurtayı kırmadan indirmeye çalışanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Fizik Zümre Başkanımız Serkan YOLCU, Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN ve Fizik Öğretmenimiz Hacı Murat UÇAR desteğinde 9. ve 11. Sınıf öğrencilerimizin Yumurta Atma Yarışması için tasarım yapma çalışmaları devam ediyor.