Etiket Sonuçları: ayt

Ağu

İzmir Valisi Sayın Yavuz Selim KÖŞGER, İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Murat Mücahit YENTÜR liderliğinde Okul Müdürü Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU'nu ve öğrencilerimizi makamlarında kabul ettiler ve çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Ara

Tasarım becerisi ve entelektüel seviyesi yüksek öğrencilerin sanatla yoğrulduğu okul İzmir Fen Lisesinde Bornova Kaymakamı Sayın Fatih GENEL'in himayelerinde Türk dünyasının ünlü yazarlarından Cengiz AYTMATOV'un doğumunun 93. yılı münasebetiyle düzenlenen ortaokul ve liselerarası resim ve kompozisyon yarışmasında Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Filiz ARDUÇ'un öğrencisi Hikmet Egemen resim yarışmasında 2. oldu.

Eyl

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2021 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme Sonuçlarımız haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Haz

Akademik başarıları kadar entellektüel birikimleri ve insani yönleri ile de konuşulan öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın başkanlığında öğretmenlerimiz ve son sınıf öğrencilerimiz haftasonu yapılacak YKS ile ilgili hem son bir konuşma hem de 4 yılı yad etme fırsatı buldular.

Ağu

Hedefini bilen, o hedefe yönelik titiz ve kararlı bir şekilde çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. 2019 yılı mezunlarımızdan Şevval Arpacıoğlu girdiği 2020 YKS'de Sözel Puanına göre TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu.

Tem

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2020 Yılı Son Sınıf Öğrencileri YKS Puan İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Tem

Olimpiyatçıları ile başarıdan başarıya koşan okul İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. Matematik Olimpiyat Takımı Öğrencilerimizden Emin ERSÜS girdiği YKS'de Sayısal Puanına göre TÜRKİYE ALTINCISI oldu.

Tem

"Her zaman her alanda en iyisi İzmir Fen Lisesi" vizyonu ile çalışanların okulu İzmir Fen Lisesinde yine bizleri gururlandıran bir haberimiz var. Matematik Olimpiyat Takımı Öğrencilerimizden Tarık Can ÖZDEN girdiği Milli Savunma Üniversitesi Sınavında Sayısal Puanına göre TÜRKİYE İKİNCİSİ oldu.

Ağu

Önce iyi insan sonra bilinçli ve nitelikli birey olarak yetişen gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde 2019 Yılı Son Sınıf Öğrencileri ÖSYS Yerleştirme İstatistiklerimiz haberimizde gösterdiğimiz tablolardaki gibi olmuştur.

Tem

2019 YKS - TYT Puanına göre öğrencimiz Ceyda BÜYÜKER TÜRKİYE 2'ncisi oldu. Başta Ceyda BÜYÜKER olmak üzere 2019 Mezunlarımıza 4 yıl boyunca verdikleri emek, ayırdıkları zaman ve gösterdikleri çabalarından dolayı ayrı ayrı hem teşekkür eder hem de her birini ayrı ayrı tebrik ederiz.

Ayrıca her zaman bize destek olan başta İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ'ye ve Bornova İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'na, Velilerimize, Kıymetli Öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Haz

Her geçen gün daha kaliteli ve nitelikli bir eğitim verme uğraşında olan ve her alanda her zaman en iyi olma vizyonu ile hareket eden İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ haftasonu gerçekleşecek Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı için öğrencilerimize ve ailelerine okulumuz adına bir mesaj yayınlamıştır: