Etiket Sonuçları: açık

2024 Yükseköğretim Kurumları Sınavı sonuçları açıklandı.

Eyl

Her şart altında en iyi çözüm ile eğitim ve öğretim için fırsatları değerlendirebilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğürultusunda uygulanabilir derslerimiz için açık hava sınıfları oluşturuldu ve derslerimiz açık havada da devam etmektedir.

May

Bakanlığımızın basın açıklamasıdır.

May

Bakanlığımızın sınavların yapılması ile ilgili açıklamaları doğrultusunda İzmir Fen Lisesinde sınavlar aşağıdaki şekilde gerçekleştirilecektir.

Haz

"İki günü eşit olan zarardadır" bakış açısı ve "Bilgi paylaştıkça artar" ilkesi ile yeni eğitim modellerini ve kaynaklarını öğrencilerimiz için kullanan öğretmenlerin okulu İzmir Fen Lisesi, Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü işbirliğinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü BT İl Koordinatörü Hülya MAHMUTOĞLU koordinesinde düzenlenen "UNESCO Eğitimde Bilişim Teknolojileri ve Açık Eğitim Kaynakları" çevrim içi seminerinde anlatılan OER Commons kaynaklarını hem kullanmaya hem de özgün kaynaklarını paylaşmaya başlamıştır.

Haz

Kas

Bilime gönül veren azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesi bugün Değerli Fizik Öğretmenimiz Vildan AKYOL ve Kıymetli Fizik Öğretmenimiz Osman AYDIN koordinesinde CERN Gezisine katılacak öğrencilerimiz İzmir Ekonomi Üniversitesi´nde Prof. Dr. Abbas Kenan ÇİFTÇİ hocamızdan CERN ve Parçacık Fiziği konusunda ders aldılar.

Ock

Öğrencilerimizin değişen durumlar hakkında ivedilikle bilgilendirilmesini ve o durumlara karşı hazır olmalarını isteyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Değerli Müdür Yardımcımız Nurhan MUSLU koordinesinde Okul Psikolojik Danışmanımız Dilek ÖKSÜZ desteğinde son sınıf öğrencilerimize YGS ve LYS Süreci ve Sınav içeriği ile ilgili seminer düzenlendi.