Etiket Sonuçları: ağaç

Eyl

Yeni bir okula, İzmir Fen Lisesine, merhaba diyenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN ve Almanca Öğretmenimiz Mustafa ABACI koordinesinde 9. Sınıf Öğrencilerimize UYUM ETKİNLİKLERİ kapsamında İFL22 Zeytin Ağaçları dikimi yapıldı.

Eyl

Kas

Doğayı korumak kadar doğaya bir parça katmanın da önemli olduğunu bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde gün ağaç dikme günüydü. Çevre Kulübümüzün çalışkan, fedakar ve özverili öğretmenleri ile değerli öğrencilerimiz okulumuzun bahçesine 25 servi ve akasya fidanı diktiler.

Nis

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor. Değerli Coğrafya Öğretmenimiz Sevim RECEP´in koordinesinde Kıymetli Biyoloji Öğretmenimiz Ahmet DİKMEN´in desteğinde 11. sınıf öğrencilerimiz okul bahçemize fidan dikimi yaptılar.