Etiket Sonuçları: aşama

Ara

Geleneksel etkinlikleri ile zengin bir okul kültürüne sahip olan İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Bilim Kurulumuzda olimpiyat öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz ile birlikte 31. Bilim Olimpiyatları İkinci Aşama Sınavı öncesi pasta kesim etkinliğimizi gerçekleştirdik.

Tem

28 Temmuz 2023 tarihinde açıklanan 31. TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 1. Aşama Sonuçlarına göre 24 öğrencimiz 1. aşamayı geçerek yaz okuluna katılma ve 2. aşama sınavına girme hakkı kazandı.

Ara

17 Aralık 2022 ve 22 Aralık 2022 tarihleri arasında TÜBİTAK 2202 Bilim Olimpiyatları 2. Aşama Sınavları yapılmadan önce sınava girecek olimpiyat takımı üyelerimizle geleneksel faaliyetlerimizden biri olan İzmir Fen Lisesi Olimpiyat Takımları Pasta Kesme törenimizi Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde gerçekleştirdik.

Ekm

İnsanlığa yararlı bilimsel çalışmalar yapabilmek için derin çalışmalar yapan çok yönlü öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ himayesinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcımız Sayın Mehmet YİĞİT'in yakın takibinde İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kadir KADIOĞLU'nun evsahipliğinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ´ın başkanlığında Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Öğrenci İşlerinden Sorumlu Müdür Yardımcımız Eylem KILIÇASLAN koordinesinde Bilim Kurulumuzun takibinde TÜBİTAK Bilim Olimpiyatlarına hazırlanan öğrencilerimiz verdikleri emeğin karşılığını 7 Gümüş ve 8 Bronz toplamda 15 madalyayı okulumuza kazandırarak aldılar.

Mrt

May

Akademik gücü kadar öğrencileri arasındaki sosyal ilişkisi ile de kendisinden söz ettiren okul İzmir Fen Lisesi´nde Değerli Müdür Yardımcımız Dr. Filiz Karaoğlu ve Kıymetli Bilim Kurulu Başkanımız Münire Şimşeker koordinesinde olimpiyatçılarımızla kahvaltı yaptık.

Şbt

İleri düzey algoritma ve veri yapılarına hakim, matematik teorilerini bilgisayarda uygulayan azimli gençlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ´in koordinesinde Bilgisayar Olimpiyat Takımımızın üç üyesi Bahçeşehir Koleji Ulusal Bilgisayar Olimpiyatları 2019´da 2 gümüş ve 1 bronz madalya kazandı.

Kas

Azim ve kararlılıkla ilerleyenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde 2018 TÜBİTAK Bilim Olimpiyatları 2. aşama sınavı öncesi son kulvar dönüldü. Ara Kamp tamamlandı.