Etiket Sonuçları: basketbol

Ara

18 Aralık 2023 tarihinde öğle arasında Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda sınıflar arası basketbol turnuva öğle arası yapılan ilk maç ile başlamış, çekişmeli ve seyri güzel mücadelelerle devam etmektedir.

Ock

Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda öğle arasında sınıflar arası basketbol turnuvamız çekişmeli ve seyri güzel mücadelelerle devam ediyor.

May

Bahar Turnuvaları Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ve baş hakemliğinde devam etmektedir. Bugün Sınıflar Arası Basketbol Müsabakasına konuk olduk ve haberimiz için fotoğraf çektik.

Şbt

15 Şubat 2022 Tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda öğle arasında sınıflar arası basketbol turnuvamız ilk maçı ile başlamıştır.

Ock

Takım oyununda da fark yaratan okul İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde birinci dönem spor müsabakaları basketbol maçı ile tamamlandı.

Ock

Bireysel başarıları kadar ekip çalışmalarında da iddialı olanların okulu İzmir Fen Lisesinde Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Basketbol Müsabakaları Okulumuzun Kapalı Spor Salonunda heyecanlı taraftarın önünde devam ediyor.

Kas

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Basketbol Turnuvamız devam ediyor.