Etiket Sonuçları: bayrak

Nis

"İyi ki İzmir Fen Liseliyim" diyen ve okulunu seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ'ın uygun görüşü doğrultusunda Müdür Başyardımcımız Dr. Filiz KARAOĞLU başkanlığında Okul Psikolojik Danışmanımız ve Rehber Öğretmenimiz Seyran CANBAZ koordinesinde Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Sertaç ATEŞ'in desteğinde 9. ve 10. sınıflarımız Bayraklı RAM Psikolojik Danışmanı ve Rehber Öğretmeni Özgür Demirci'nin organize ettiği 500 kişilik Webinar ile 7. ve 8. sınıf öğrencilerine okulumuzu tanıttılar.

Eyl

Her zaman ve her yerde, hazır; daima hazır olan okul İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde okul açılış törenimizi gerçekleştirdik ve Okul Müdürümüz öğrencilerimize iyi dersler diledikten sonra çevrim içi derslerimize başladık.

Eyl

Şahikalar üstünde meydan okur bu erler,

Yaklaşacak düşmana mezar olur bu yerler,

Bağlayamaz bir kuvvet bu kasırga milleti,

Tarihlere sorun ki bize "Ölmez Türk" derler.