Etiket Sonuçları: beden

Ara

18 Aralık 2023 tarihinde öğle arasında Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda sınıflar arası basketbol turnuva öğle arası yapılan ilk maç ile başlamış, çekişmeli ve seyri güzel mücadelelerle devam etmektedir.

May

Bahar Turnuvaları Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ve baş hakemliğinde devam etmektedir. Bugün Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Müsabakasına konuk olduk ve haberimiz için fotoğraf çektik.

Mrt

10 Mart 2022 Tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun halı sahasında öğle arasında sınıflar arası futbol müsabakalarımız başlamıştır.

Şbt

15 Şubat 2022 Tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda öğle arasında sınıflar arası basketbol turnuvamız ilk maçı ile başlamıştır.

Mrt

Sağlıklarının kıymetini bilen ve sağlıklı yaşama önem verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın titiz çalışması sonucu faaliyete geçen Halı Sahamızda Futbol Müsabakaları tüm heyecanı ile devam ediyor.

Şbt

Sporu ve sporcuyu sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Pansiyonumuzdan Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzda kurulan Futbol Takımımız Bornova Kaymakamlık Futbol Turnuvası’na renk kattı.

Ara

Sporu ve sporcuyu seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakalarında Final Maçları başladı.

Mrt

Bilinçli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvamız ilk maç ile başlamıştır.

Kas

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Basketbol Turnuvamız devam ediyor.