Etiket Sonuçları: beden

Ara

18 Aralık 2023 tarihinde öğle arasında Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda sınıflar arası basketbol turnuva öğle arası yapılan ilk maç ile başlamış, çekişmeli ve seyri güzel mücadelelerle devam etmektedir.

May

Bahar Turnuvaları Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde ve baş hakemliğinde devam etmektedir. Bugün Sınıflar Arası Halı Saha Futbol Müsabakasına konuk olduk ve haberimiz için fotoğraf çektik.

Mrt

10 Mart 2022 Tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun halı sahasında öğle arasında sınıflar arası futbol müsabakalarımız başlamıştır.

Şbt

15 Şubat 2022 Tarihinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzun kapalı spor salonunda öğle arasında sınıflar arası basketbol turnuvamız ilk maçı ile başlamıştır.

Şbt

Öğretmen ve öğretmenlerimizin kondisyonlarını yüksek tutmak ve sınıf duvarlarının dışında spor yaparak öğretmen - öğrenci bağını güçlendirmek için uğraş veren okul İzmir Fen Lisesi´nde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ liderliğinde Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL koordinesinde Kıymetli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Ümit KALKAN desteğinde öğretmenlerimiz de Sınıflar Arası Karma Voleybol Müsabakalarına takım çıkarmışlardır.

Ock

Spor imkanlarının hedefler doğrultusunda en etkili şekilde öğrenci ile buluştuğu okul İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde çeşitli alanlarda sınıflar arası spor müsabakaları düzenlenmektedir. Bu müsabakalarda öğrencilerimiz sahada oyuncu veya yan hakem olarak görev alırken tribünde de İzmir Fen Lisesine yakışan şekilde sınıflarını desteklemek için taraftar olarak etkin bir şekilde yer almaktadırlar.

Ock

Mrt

Sağlıklarının kıymetini bilen ve sağlıklı yaşama önem verenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Mahmut YILDIZ, Pansiyondan Sorumlu Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN´ın titiz çalışması sonucu faaliyete geçen Halı Sahamızda Futbol Müsabakaları tüm heyecanı ile devam ediyor.

Şbt

Sporu ve sporcuyu sevenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Pansiyonumuzdan Sorumlu Değerli Müdür Yardımcımız Mehmet GÜL ve Kıymetli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde okulumuzda kurulan Futbol Takımımız Bornova Kaymakamlık Futbol Turnuvası’na renk kattı.

Ara

Sporu ve sporcuyu seven öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ümit KALKAN koordinesinde Sınıflar Arası Voleybol Müsabakalarında Final Maçları başladı.

Nis

Sadece bilişsel becerilerinin ve yeteneklerinin değil fizik ve kondisyon yönünden de öğrencilerimizin gelişmesine katkı sağlamayı hedefleyen okulumuzda Sınıflar Arası Voleybol Müsabakaları devam ediyor. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Okul Voleybol Müsabakaları yarı final ile neredeyse tamamlandı.

Mrt

Bilinçli öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde Değerli Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen 15 Temmuz Şehitleri Sınıflar Arası Masa Tenisi Turnuvamız ilk maç ile başlamıştır.

Ara

Her yönü ile kendilerini geliştirenlerin okulu İzmir Fen Lisesi´nde Kapalı Spor Salonumuzda Sınıflar Arası Futbol Müsabakalarınız devam ediyor. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Okul Futbol Müsabakaları devam ediyor.

Kas

Sadece akademik değil fizik ve kondisyon yönünden de öğrencilerimizin gelişmesine katkı sağlamayı hedefleyen okul İzmir Fen Lisesi´nden yine bir turnuva final maçı haberi ile karşınızdayız. Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet KIRKPINAR koordinesinde düzenlenen Okul Basketbol Müsabakaları Finale yakışan bir maç ile son buldu.

May

Nis

Hem öğretmen - öğrenci iletişimini ve paylaşımını arttırmak hem de öğretmen - öğrenci fizik ve kondisyon düzeyini yükseltmek isteyen İzmir Fern Lisesi´nde Değerli Beden Eğitimi Zümre Başkanımız Mehmet GÜL koordinesinde Öğretmen - Öğrenci Karma Voleybol Maçları cuma günü yapılan ilk maç ile başlamış ve her cuma tekrarlanması planlanmıştır.

Nis

Her geçen gün daha iyi bir okul için Okul Stratejik Planımız Çerçevesinde, Okul Toplam Kalite Yönetimi anlayışımız doğrultusunda, Okul Yıllık Gelişim Planı kapsamında iyileştirmelerimiz devam ediyor.

Kas

Öğrencilerimizin spor yaparak bedenlerini zinde tutmalarını destekleyen Okul Müdürümüz Sayın Kazım BULUT´un uygun görüşü doğrultusunda Beden Eğitimi Öğretmenimiz Mehmet GÜL ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Şenal ÇETİNER koordinesinde düzenlenen Sınıflar Arası Basketbol Turnuvamız devam ediyor.