Etiket Sonuçları: belirli

Kas

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Büyük Önder, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İntikalinin 82. Yıl Dönümü Anma Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Kas

Atatürk inkılap ve ilkelerine ve Anayasada ifadesini bulan Atatürk milliyetçiliğine bağlı; Türk Milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan, insan haklarına ve Anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyetine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren öğrencilerin okulu İzmir Fen Lisesinde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ün Ebediyete İntikalinin 81. Yıl Dönümü Anma Törenini anlamına yakışan şekilde gerçekleştirdik.

Nis

Değerlerini bilen ve değerlerine sahip çıkanların okulu İzmir Fen Lisesi´nde okul yönetimimiz liderliğinde, titiz çalışan etkinlik komitemizin koordinesinde okulumuzda Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama etkinlikleri anlamına yakışan şekilde yapıldı.

Mrt

Kıymet bilenlerin okulu İzmir Fen Lisesinde Okul Müdürümüz Sayın Ali Bayram TETİK liderliğinde etkinlik komisyonumuz desteği ile okulumuzda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlandı.