Etiket Sonuçları: bilgilendirme

Mrt

T3 Vakfı İzmir Sorumlusu Banu Aras Hanım tarafından 9. sınıf öğrencilerimize 8 Şubat 2024 tarihinde T3 Vakfının çalışmaları ve Teknofest 2024 yarışmaları ile ilgili bilgi verildi.

Ekm

Konferans salonumuzda 3 Ekim 2023 Salı günü 9. ve 10. sınıflarımıza İngilizce Zümre Başkanımız Alime ZENGER ve İngilizce öğretmenimiz Burcu ÖZÇAKIR ÖZKAN koordinesinde yurt dışı eğitim, İngilizce öğretimi fırsatları ve Londra Yaz Okulu hakkında eğitim uzmanı misafirimiz tarafından bilgi verildi.

Mrt

Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Sayın Berkay CAMGÖZ 9. sınıf öğrencilerimize Radyasyon Konusunda eğitim verdi.

Şbt

21 Şubat 2023 tarihinde öğle arasında Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ öğretmenlerimize yönelik Psikoeğitim Çalışması Öğretmen Bilgilendirme Sunumu yaptı.

Şbt

21 Şubat 2023 Saat 20.00 - 21.00 arasında Okul Psikolojik Danışmanımız Seyran CANBAZ velilerimize yönelik Psikoeğitim Çalışması Aile Bilgilendirme Sunumu yaptı.

Ara

Bornova Kaymakamımız Sayın Fatih GENEL'in konunun hassasiyetinin anlaşılması ve konuya dikkat edilmesi hususundaki bilgilendirme notudur.

Ekm

Kas

Öğrencisi, mezunu, velisi, öğretmeni, yönetim kadrosu, çalışanları ve tüm paydaşları ile büyük bir aile olan İzmir Fen Lisesinde 2019 - 2020 Öğretim Yılı Birinci Dönemi Genel Veli Toplantımız ilgili gündem maddeleri doğrultusunda velilerimizin yoğun katılımı ile yapılmıştır.

Mrt

2016 - 2017 Öğretim Yılı İkinci Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile YGS ve LYS Sürecinde okul idaresi-veli-öğrenci üçgeninde yapılabilecek işbirliği çalışmalarını kararlaştırmak amacıyla toplantı gündem maddeleri doğrultusunda 11. Sınıflarımızın veli toplantısı yapılmıştır.